Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vysmátá bestie: Pařížský terorista se směje a vláčí za vozem těla nevinných obětí

Autor: dce - 
17. listopadu 2015
08:15

Sedmadvacetiletý Abdelhamid Abaaoud, který je považován za mozek celé operace útoků v Paříži, se objevil na videu, kde se vysmívá svým umučeným obětem. Jejich zakrvavená těla táhne za autem a všemu se jen směje!

Abdelhamid Abaaoud, Belgičan marockého původu, se objevil ve videu, kde se nepokrytě vysmívá svým obětem. Vtipkuje a směje se na účet nevinných Syřanů, které sám zabil. Několik těl má přivázaných za auto a pouští je táhne k masovému hrobu.

Video Vysmátá bestie: Jeden z pařížských teroristů se směje a vláčí za vozem těla nevinných Syřanů. - YouTube
Video se připravuje ...

Abaaoud před nějakou dobou prchnul do Sýrie, kam vzal i svého teprve 13letého bratra, který se stal jedním z nejmladších džihádistů. V červenci byl v Belgii odsouzen za verbování lidí pro boje v Sýrii – šlo o desítky mladých lidí.

Právě ze Sýrie Abaaoud svůj ďábelský plán rozvinul. Útokům v Paříži podlehlo 129 lidí, desítky byly zraněny. Francouzská rozhlasová stanice RTL uvedla, že je jedním z nejaktivnějších katů Islámského státu. Podle řady médií Abaaouda nejméně s jedním či dvěma atentátníky z Paříže pojí vazby.

Abaaoudův otec Omar se svého syna před časem v letošním rozhovoru pro belgické noviny Het Laatste Nieuws zřekl. „Naši rodinu zostudil. I naše životy jsou zničeny. Proč by chtěl zabíjet nevinné Belgičany? Naše rodina této zemí vděčí za vše,“ řekl.

kopejtko ( 17. listopadu 2015 20:52 )

no protože - jak jsem se dozvěděla z některých příspěvků na fcb - Rusko není členem EU a tudíž ti mrtví nejsou politováníhodní. A další názor: paní bude mrtvé z ruského letadla litovat poté, co se prokáže,že je sestřelili teroristi, dřív si její lítost ti lidé nezaslouží. No zjevně, když je někdo ze státu členů EU, je lépe mrtvý, než kdyby byl ze zbytku světa. Zvláštní selekce......

dapec ( 17. listopadu 2015 19:34 )

Já se zase stydím za ty, kteří se melou o věcech, o kterých ví jen z manipulovanych médii, která se honí za senzacemi, aby zvýšila prodej a zisky.

lipno ( 17. listopadu 2015 16:31 )

Už Šabatová protestovala, že ho chcete omezit na jeho právech?

destrruct ( 17. listopadu 2015 15:38 )

Dejte to bez cenzury, nejsme žádný citlivky

donaf ( 17. listopadu 2015 13:01 )

V Německu je 70 islamistů, kteří prošli výcvikem teroristů: V Paříži 8 teroristú zabilo 129 lidí, to znamená 2 000 mrtvých němců. Jak je to s islamisty u nás?

Zobrazit celou diskusi