Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Vášnivá noc skončila tragédií: Manželé (†63 a †67) zemřeli při sexu ve vířivce

Autor: so, lm - 
14. listopadu 2015
06:51

Tragický konec měla vysněná dovolená postaršího kanadského páru v Mexiku. Charles Mackenzie (†67) si chtěl užít vášnivou noc se svou ženou Dorothy (†63) ve vířivce. Když byli v nejlepším, Charles dostal infarkt a utopil svou ženu.

Manželé do Mexika přicestovali na svatbu své dcery (35). V předvečer veselky si užívali sexu ve vířivce, když Charlese skolil infarkt. Muž poté zřejmě padl na svou manželku, ta se z pod něj nemohla dostat a utopila se.

Těla ve vířivce luxusního hotelu Playacar Palace v Playa del Carmen objevila ráno jejich dcera. Místo vysněného obřadu na pláži, který se měl konat den poté, jí zbyly oči pro pláč.

Vyšetřovatelé nepředpokládají, že na jejich smrti měl podíl někdo jiný. Kanadská média neuvádí, jestli se svatba i přesto konala. „Teď se spíš zaobírají tím, co s jejich ostatky, a plánují kremaci. Nevím, že by řešili svatbu,“ uvedl Douglas Hastings, švagr zemřelého muže.

zada ( 5. února 2016 11:03 )

Vypustit duši, kde jsem ji dostal.... to je přece ten nejlepší konec. Ovšem s sebou brát svoji ženu nemusel.... zřejmě tam ani nechtěla... ale co zveme osud, je naše dílo.

vi3ol ( 28. listopadu 2015 18:33 )

 Chtěl bych taky tak zemřít..

Zobrazit celou diskusi