Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zlato, promiň, že jsem tě chtěl třikrát zabít, omlouval se manžel u soudu

Autor: shp - 
12. listopadu 2015
12:43

Omluva od chotě potěší každou manželku, v tomhle případě je to ale už málo. Americký právník Fred Wortman (39), odsouzený ze trojnásobný pokus o vraždu své ženy, se jí u soudu omluvil, že ji chtěl ze světa sprovodit hned třikrát. Vše kvůli rozvodu!

Fred své manželce Staci nejdříve otrávil pastu na zuby, poté se snažil najít zabijáka, aby ji sprovodil ze světa a nakonec, když už byl ve vězení, chtěl podplatit spoluvězně, aby udělal špinavou práci za něj. Ani jeden pokus o vraždu naštěstí nevyšel.

Ještě předtím, než byl odsouzen na 30 let vězení, se Fred v soudní síni své ženě omluvil.Omlouvám se Staci, její rodině, mým rodičům a své rodině. Ze všeho nejvíc se ale omlouvám svým třem milovaným dětem, řekl Fred v soudní síni.

Doufám, že Ella, Auston a Ansley vědí, že je bezmezně miluji. Je mi to velmi líto,dodal teskně.  A světe div se, Staci mu odpustila. „Moje děti i já se každý den modlíme za to, aby se tvé srdce změnilo,“ prohlásila u soudu.

S pokusy o vraždu začal Fred v raném stadiu rozvodu, který bude nyní formálně dokončen. Neunesl, že ho žena chce opustit, a tak se rozhodl, že ji raději zabije. Neuspěl však a vyfasoval za to 30 let v base. Na podmínku ale může být propuštěn už po 9 letech.

bum-bec-bum ( 12. listopadu 2015 14:36 )

bum-bec-bum ( 12. listopadu 2015 13:23 )

Co dělá tvůj fagan, Slaměnko?

bum-bec-bum ( 12. listopadu 2015 13:21 )

Ta ho musela pořádně s.rát, ale není divu, Amíci, úchylové, od nich se nedá nic jiného očekávat. Změní srdce, co je to za kravinu, snad chtěla říct tomu psychoušovi, že se modlí, aby se změnil jeho charakter. Bohužel, ten ovlivníš do 4 let života, pak je zabiják zabijákem. Za 9 let vyleze z basy a zabije ji. Zdůvodní to, že chtěl vědět jestli bude mít zase štěstí.

franta-mlaticka. ( 12. listopadu 2015 13:20 )

 Zlato promiň, že se mi to nepovedlo. Zrůda zůstane zrůdou.

Zobrazit celou diskusi