Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zavražděná modelka Anna: V Itálii ji pochovali dříve, než přijela rodina

Autor: shp - 
11. listopadu 2015
18:34

Do Itálie odjela krásná modelka Anna Schniererová (†32) za lepším životem. Myslela si, že se v slunné zemi bude mít lépe než doma na Slovensku, ale namísto lepších nabídek v oblasti modelingu našla blondýnka smrt. Ve vzduchu stále visí podezření, že byla zavražděna. Její rodina navíc neměla šanci se s ní rozloučit.

Blízcí Anny nyní prožívají nejhorší dny svých životů. Nejenom že jim zemřela milovaná dcera, ale podezření z její vraždy padá na přítele Paula, se kterým v Itálii žila. Zda však zabíjel, ukáže až policejní vyšetřování.

Radovali jsme se z toho, že má v cizí zemi oporu, ale nebylo to tak, jak jsme si mysleli,“ prohlásili příbuzní pro Čas.sk. „Nebyla šťastná. Několikrát jsme za ní byli a přemlouvali ji, aby odešla s námi na Slovensko, ale nechtěla,“ dodali rodiče.

Bezvládné tělo Anny našli v rybníku u bývalého lomu Stambini na konci srpna. Na ruce měla vpichy po jehlách, což znamená, že buďto brala drogy, nebo ji před smrtí někdo omámil. V těle však měla množství alkoholu.

Nejhorší na cestě rodičů do Itálie však bylo zjištění, že už se se svou zesnulou dcerou nerozloučí. „Paul nám jen oznámil, že zařídil vše tak, že byla pochována v Itálii. Byli jsme šokováni,“ dodali smutně rodiče.

Zobrazit celou diskusi