Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jak nekrást porsche: Zloděj si vyřezal do střechy díru, jenže pak se stalo něco, co ho přinutilo utíkat!

Zlodějovo selhání je k popukání.
Zlodějovo selhání je k popukání.  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
11. listopadu 2015
14:23

Praktiky některých zlodějů jsou tak neuvěřitelné, že by je nevymysleli ani scenáristé praštěných hollywoodských komedií. Důkazem je britský neřád, po kterém nyní pátrá Scotland Yard. Jeho pokus o odcizení luxusního vozu značky Porsche připomíná grotesku.

Zloděj, kterého v Londýně zachytila průmyslová kamera, si vyhlédl luxusní káru Porsche 911 v hodnotě téměř dvou milionů. Přistoupil k němu a ani se nesnažil vypáčit dveře.

Namísto toho vytáhl kudlu a prořezal s ní do plátěné stahovací střechy vozu díru. Tou pak vlezl dovnitř, a když se spustil alarm, vůz se snažil nastartovat. Marně, vůbec se mu to nepovedlo.

Po pár okamžicích z vozu naštvaně vylezl cestou, kterou se do něj dostal, a celý frustrovaný na auto ještě dupl. Pak, jakoby se nechumelilo, odkráčel nerušeně v dál.

Zloděj má teď smůlu hned dvakrát. Nejenom že je po zveřejnění nahrávky všem pro smích, ale ještě zná jeho obličej každý policista v Londýně. Navíc to není jediné porsche, které chtěl ukrást, takže jeho další cíl je nad nebe jasný.

Video  Zloději se ukrást porsche vůbec nepovedlo.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gabreta ( 26. prosince 2015 15:08 )

To je nějak sestříhaný ne? Kde se tam najednou vzala ta žlutá cedule vlevo? Jinak to bude asi nějakej ten hodnej imigrant, když má tak tupej nůž, že to plátno řezal tak dlouho!

diskutujici ( 11. listopadu 2015 17:19 )

 Ma stejnou barvu, jako ta strecha. A ta zluta cedule vlevo se tam objevila jak?

frantacizek ( 11. listopadu 2015 16:41 )

každej den jeden, dva články o nějakým vopičákovi, popřípadě Vladěně.

kaluze ( 11. listopadu 2015 15:38 )

no muslimové uz zacínají krást a nicit cizí majetek zmetkové...a ze nosí u sebe núz je znamení ze chce jen a jen páchat zlociny ,at táhnou do ***e

jasamosobne ( 11. listopadu 2015 15:01 )

Na fotce je vidět,že je to rodilý Angličan.Barva jeho kůže to dokazuje.Evropo těš se,už nás je tady dost a další přijdou.

Zobrazit celou diskusi