Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mužné paže ruských transsexuálů udeřily dívku. Rvačka pokračovala i na policii

Autor: mb - 
10. listopadu 2015
20:03

Agresivní transsexuálové napadli v jedné moskevské restauraci dívku, která seděla u vedlejšího stolu. Nelíbilo se jim, že je slečna označila za muže, a tak jako pravé „dámy“ nebohou dívku zasypali ranami, bitka pokračovala i na policejní stanici.

„Jsou to naši stálí hosté. Nelíbilo se jim, že dívka, která seděla u vedlejšího stolku, je nazvala muži. Začali jí nadávat a vše přerostlo ve rvačku,“ popsala událost manažerka restaurace. Na místo dorazila policie, kterou paradoxně zavolaly „ukřivděné dámy“.

Strážci pořádku naložili dívku i transsexuály do vozu a odvezli na policejní stanici, kde ale bitka pokračovala. Nechyběly údery rukou, plivance, ale i dobře mířené kopy. Jeden z kopanců se však „dámě“ nepovedl, a když transsexuál mířil dívce na hlavu, upadl a rozplácl se na podlaze.

Z evropského pohledu může zarazit přístup ruské policie, která se celou scénou baví a konflikt transsexuálů se slečnou policistům přijde vtipný.

Postavení homosexuálů a dalších sexuálních menšin Západ dlouhodobě kritizuje, v Rusku údajně dochází k jejich diskriminaci. Moskva ale takovou interpretaci odmítá a tvrdí, že zákon o „propagandě homosexuality“, jenž vyvolal tolik pobouření v Evropě a USA, má jen chránit nezletilé před indoktrinací liberálních hodnot.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi