Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V Bratislavě řádí exkrementový fantom! Ženám roztírá výkaly po obličeji a močí na ně

V Bratislavě řádí exkrementový fantom, který močí na ženy a roztírá jim po tváři výkaly. (Ilustrační snímek)
V Bratislavě řádí exkrementový fantom, který močí na ženy a roztírá jim po tváři výkaly. (Ilustrační snímek)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: lm - 
10. listopadu 2015
22:03

U našich sousedů řádí exkrementový fantom! Neznámý muž útočí na ženy v ulicích Bratislavy, a to obzvláště nechutným způsobem. Na nebohé ženy močí nebo po nich roztírá výkaly.

Neznámý muž uspokojuje své zvrhlé touhy na náhodných ženách v Bratislavě. Přistupuje k nim zezadu a roztírá jim po obličeji fekálie, nebo se jim vymočí na vlasy. Slovenská média mu proto přezdívají exkrementový fantom.

Se zvrhlíkem má zkušenost i mladá maminka Barbora (22), kterou napadl kolem půlnoci a na zastávce se jí vymočil na vlasy. "Byla jsem tam úplně sama a měla jsem v uších sluchátka, takže jsem toho hodně neslyšela. Najednou ke mně zezadu přistoupil nějaký chlap a vymočil se mi na vlasy," popsala deníku Nový Čas nechutný zážitek. Muž prý utekl poté, co začala křičet o pomoc. "Nikomu bych to nepřála," dodala.

Podle deníkem osloveného psychologa by se neznámý muž měl co nejdříve dostat do rukou odborníků a podstoupit dlouhodobou léčbu. "Konání muže bych zařadil do oblasti psychických onemocnění, zejména když jde o exkrementy. Jsou to onemocnění jako schizofrenie. Jde o rozpad osobnosti, lidé v tom případě neumí takové věci rozeznat. Je třeba to řešit vysloveně na psychiatrii," uvedl psycholog František Skokan.

Policie po fantomovi vytrvale pátrá. Do boje s neznámým zvrhlíkem se zapojil i bratislavský dopravní podnik, který žádá případné svědky incidentu, aby se ozvali policistům. V případě nouze se mají ženy obrátit na řidiče, který jim pomůže.

abaron ( 11. listopadu 2015 09:31 )

za mojich detských čias si takto s nami vybavovali účty rómovia pred dverami

abaron ( 11. listopadu 2015 09:27 )

podľa mňa si niekto vybavuje účty so sociálkou ... ho natrela fiflenka

tgbb. ( 11. listopadu 2015 09:16 )

asijo ( 11. listopadu 2015 05:16 )

Konečně mají pořádný makeup,ne ten smradlavý z drogerie.

y1xcvbnm ( 11. listopadu 2015 04:40 )

Jak to dělá , na stojící ženu se vymočí na hlavu ????

Zobrazit celou diskusi