Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Překvapené ženě (47) u doktora řekli, že je těhotná: Za hodinu porodila!

Autor: shp - 
9. listopadu 2015
17:09

Myslela si, že je v přechodu a kvůli tomu nabírá na váze. Chyba lávky! Břicho jí rostlo, protože byla těhotná. Judy Brown (48) z Beverly v americkém státě Massachusetts se o svém těhotenství dozvěděla, když ji manžel přivezl do nemocnice s bolestmi břicha. O hodinu později přivedla na svět své první dítě.

Když lékař Judy prohlédl, řekl jí překvapující zprávu: „Mám dobré zprávy, nemáte nic zablokovaného. Jste těhotná a holčičku přivedete na svět právě teď.“ Judy si myslela, že jde o vtip. Jenže o hodinu později skutečně držela svou prvorozenou a zdravou dceru v náručí.

Judy je provdaná za manžela už 22 let. Děti nikdy nehrotili. „Až to přijde, tak to přijde,“ říkali si, až se dostali do fáze, kdy si už mysleli, že jsou na potomky příliš staří a děti nikdy mít nebudou. Šeredně se mýlili.

Pořád si myslím, že se probudím na pohotovosti a řeknu si: byl to jenom sen, ale bylo to tak skutečné,“ říká Jason. Oba rodiče se nyní starají o malou Carolyn Rose a těší se, až ji uvidí dospívat.

vosavopruz ( 9. listopadu 2015 21:26 )

 hele,malý wimr

size73 ( 9. listopadu 2015 19:24 )

To,že žena neví celé těhotenství, že je těhotná,považuju za osobu ducha mdlého,nedovedu si to představit ,břicho tlusté a téhotenské je přeci jenom velký rozdíl!!!!

naidka ( 9. listopadu 2015 18:11 )

Četla jsem podobný příběh, kdy matka nic netušíc vezla dceru k doktorovi se žlučníkovým záchvatem a ony to byly porodní bolesti.

byvalyvoliccssd4 ( 9. listopadu 2015 18:07 )

"... si už mysleli, že děti nikdy mít nebudou. Šeredně se mýlili." To jako je nějaký hnus mít dítě? Hnusní pleskáci?

libren ( 9. listopadu 2015 17:56 )

Kolik jí teda bylo? 47 nebo 48? I to se může na tomhle světě přihodit.

Zobrazit celou diskusi