Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

O bombě v ruském letadle si volali islamisté. A černá skříňka zachytila explozi

Autor: zst - 
6. listopadu 2015
18:59

Stále pravděpodobnější je varianta, že za pádem ruského letadla nad poloostrovem Sinaj není technická závada. Podle britského deníku The Mirror je na záznamu z černé skříňky slyšet exploze odlišná od případného výbuchu leteckého motoru. Variantu bomby potvrzují i zprávy unikající z britské a americké rozvědky.

Britští a američtí agenti údajně nezávisle na sobě zachytili rozhovory islámských radikálů a zástupců nejmenované vlády o bombě v letadle, které se zřítilo nad Sinajem.

USA po pádu ruského letadla na Sinaji posílí bezpečnost v letadlech mířících z blízkovýchodních destinací do USA. Jde o preventivní opatření.

Vyšetřovatelé: Černá skříňka zachytila explozi

Že má 224 lidských životů na svědomí pravděpodobně bomba na palubě havarovaného letadla, naznačují i audio záznamy z černé skříňky. Vyšetřovatelům se podařilo záznamy přečíst, a podle francouzského zpravodajského webu Le Point dokonce atentát záznam přímo potvrdil.

Jeden z expertů webu potvrdil, že jistou příčinou havárie nebyla technická závada nebo chyba pilota, ale bomba, kterou někdo do letadla propašoval. Specialisté z Ruska, Francie, Německa a Irska, podporovaní egypským úřadem pro letectví, pracují na analýze nahrávek z černé skříňky od druhého dne po nehodě, tedy zhruba pět dní.

Podle týmu nahrávka z kokpitu letadla potvrzuje, že došlo k explozi. Podle ruských médií ale nenesou černé skříňky žádné užitečné informace o tom, co havárii letadla zapříčinilo. Zdroje blízké vyšetřování řekly ruskému deníku Kommersant, že nahrávky se náhle zastavily po dvaceti minutách od vzlétnutí letadla.

eliska963852 ( 7. listopadu 2015 11:57 )

bum-bec-bum ( 7. listopadu 2015 10:10 )

Anka už jsme ti tu psali několikrát. Máš vymytej mozek, ty už nejsi ty, ale loutka z jejich matrixu, takhle chtějí ovládnout mozky všech. U tebe se zdařilo, tak si pindej u tebe v Kanadě. Ty je opěvuješ a nevidíš co je to za agresory, nejhoší na celém světě. Napadli nejvíce zemí, to se nepodařilo ani Alexandrovi Velikému a to byl někdo. Amíci je prostě jen sebranka lumpů. Každej zloděj se tam schoval, vrah či úchyl.

bum-bec-bum ( 7. listopadu 2015 10:07 )

No ty na tom nejsi líp. Ty víš o Amících opravdu hodně málo. Jdi s něma někam. Tahle splácaná rasistická sebranka plná zlodějů, úchylů a vrahounů vyprovokuje kde se dá občanskou válku, dodává jim zbraně, počká až se to mezi sebou pořádně semele a pak přijdou jako andělé a podávají pomoc, proč? Sindej si růžové brýle z očí, blbe. USA vládnou Židové a těm jde jen a jen o boj, nebo jsi zažil, že by byl kdy v Izraeli klid? Tenhle bohem vybraný národ chce prostě vládnout celému světu. Pitomečku zfanatizovanej.

turan ( 7. listopadu 2015 07:22 )

M.a.g.o re-kde a ako ho "Zostrelili"?-píše sa o bombe v lietadle,to zažili aj Amíci,a iné krajiny Rusko má byť výnimkou?

anka ( 6. listopadu 2015 22:04 )

souhlas...

Zobrazit celou diskusi