Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Blonďatá misska předpověděla svou smrt v letadle: Už se nevrátím, napsala

Autor: shp, abu - 
4. listopadu 2015
05:40

Byla krásná, šťastná a měla milujícího manžela, kterému porodila krásnou dcerku (dnes 8). Blonďatá Ruska Ekatěrina Murašova (†32) okouzlovala svými půvaby dokonce natolik, že se zúčastnila soutěže Miss Pskov 2014 pro manželky. Za místo letošní dovolené si vybrala bohužel Egypt. Jak správně dopředu tušila, z výletu do slunné země se už nevrátila.

Ekatěrina, šťastná to manželka, se rozhodla pro účast v soutěži krásy, kde na korunku nedosáhla, ale nesla to statečně. „Vůbec nejsem smutná nebo rozčílená, soutěž pro mě byla možností sebezdokonalování a osobního růstu,“ prohlásila v roce 2014.

Blonďatá kráska ráda cestovala. Loni vyrazila do Turecka a i letos chtěla za teplem. Vybrala si proto Egypt. Už před dovolenou ale jakoby tušila, že se domů za svou dcerkou již nevrátí. Z jejího posledního vzkazu na sociální síti VKontakte mrazí.

Napsala totiž jenom smajlík s podobiznou letadla, které sdílela společně s písní „Já vím, že už se nevrátím“ od skupiny Opium Project. A stejně tak, jak Ekatěrina prorokovala, se i stalo.

Když se z dovolené i s maminkou vracela, zřítil se airbus s 224 lidmi v Sinajské poušti. Nikdo z cestujících ani posádky nepřežil. Vyšetřování zkázy airbusu stále probíhá. K sestřelení stroje se přiznali teroristé z ISIS, ale není zatím jasné, zda tomu tak opravdu bylo.

jerry ( 4. listopadu 2015 19:20 )

Protože je to blondýna.

prycsnima ( 4. listopadu 2015 16:31 )

Dnes si vytvorim WOODOO PANENKU MERKELKY.bude sranda

rodrigues ( 4. listopadu 2015 13:29 )

...a ještě jste zapomněl na cikány. Právě jsem hledal diskusi pod článkem o (romské) rodině která se odstěhovala do Anglie a doma nechala zmírat psa.

xtron ( 4. listopadu 2015 08:42 )

 Boha jeho ... Blesk, plesk zase hledá ve slovech to, co tam není. To je stejné, jako banda současných rádoby "umělců" stojí před obrazem nějakého patlala z 12tého století a pindají něco ve stylu "ty křivky jsou jedinečné, má talent" a malíř při tom byl jen ožrala, co na plátno naplácal blbosti ... přesně tak to bylo i textem na FB.

j_dc_cv ( 4. listopadu 2015 08:11 )

Bleskové, vy sráči... Proč u mrtvých a nemocných diskuze jsou a u zasranejch uprchlíků ne?

Zobrazit celou diskusi