Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Slovenka (18) porodila zdravé dítě na zahradě, pak ho hodila k sousedům

Slovenka (18) porodila dítě na zahradě rodinného domu a pak ho hodila přes plot k sousedům. (ilustrační foto)
Slovenka (18) porodila dítě na zahradě rodinného domu a pak ho hodila přes plot k sousedům. (ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: rc - 
3. listopadu 2015
21:03

Příběh, z kterého tuhne krev v žilách. Mladá Slovenka Denisa (18) z okresu Vranov nad Toplou v pátek večer porodila na zahradě miminko, které pak vzala a hodila přes plot k sousedům.

Tragický případ vyšetřují slovenští policisté v okresu Vranov nad Toplou. Mladičká maminka Denisa na pozemku rodinného domu v pátek večer kolem půlnoci porodila zdravé krásné děťátko. Jenže dívka rozrušená porodem pak své plakající miminko vzala a hodila ho přes plot k sousedům. Tam novorozence našli mrtvého.

„Podle pitevní zprávy soudního znalce dítě zemřelo v důsledku selhání srdečněcévní a dýchací činnosti po porodu. Šlo o násilné úmrtí – opuštění novorozence matkou po porodu a neposkytnutí přiměřené starostlivosti. Zákon stanovuje za takový čin trest v rozpětí čtyř až osmi let,“ uvedla mluvčí policie Jana Migalová portálu čas.sk.

Sousedi mladé dívenky jsou z činu otřeseni. „Je to strašné! Doteď jsem neslyšela, že by se v širokém okolí něco takového stalo. Lidé si povídají, že se bála otce. Jestli je to ale pravda, nevíme,“ řekla jedna ze sousedek portálu čas.sk.

 

kozmix ( 4. listopadu 2015 04:59 )

Co člověk může čekat od tak hloupého národa, kde občan tohoto dementního státu, bukva, která točila teplý péčko, ponižuje v talentu lidi jen na základě české národnosti? Je to totálně dementní národ a s takovými jako on a nyní i ona o tom jen přesvědčují.

w.mojko ( 3. listopadu 2015 21:44 )

Kofola, nie Slovenka

Zobrazit celou diskusi