Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Děda nechal s pistolí vnučku v poušti. „Zlé lidi střílej,“ poradil jí

Autor: mb - 
3. listopadu 2015
21:15

Americký stát Arizona zažil případ velké nezodpovědnosti. Paul Armand Rater (53) nechal svou pětiletou vnučku samotnou v poušti a na „obranu“ jí dal do ruky nabitý a odjištěný revolver. Sám dle svých slov odešel pro „nějaké pití a cheeseburger“.

Děda v neděli odpoledne naložil svou vnučku do auta a vydal se z malého města Buckeye do Phoenixu. V poušti se mu ale porouchalo auto, a jelikož si vnučka stěžovala, že je unavená, jednoduše ji tam nechal s nabitým revolverem. Před odchodem dívence ještě poručil: „Když uvidíš nějaké zlé lidi, rovnou střílej!“

„Dal ji pistoli a řekl, ať špatné lidi střílí. Vůbec nechápu, jak by mohlo pětileté dítě rozpoznat dobrého člověka od zlého?“ prohlásil šerif Joe Arpaio poté, co bylo po dívence vyhlášeno pátrání. Po několika hodinách ji naštěstí matka a člen záchranného týmu našli v poušti pod stromem, jak v ruce třímá smrtící zbraň.

Nezodpovědného dědu mezitím policie zadržela v obchodě a hned putoval do vězení, je obžalován z týrání a ohrožení dítěte.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

byvalyvoliccssd4 ( 4. listopadu 2015 00:16 )

Strčte jí do Strakovky, ať tam konečně někdo udělá pořádek

bum-bec-bum ( 3. listopadu 2015 22:43 )

USA - co od těch úchylů očekávat. Já to říkám furt, tyhle míchaný národy to je prostě katastrofa. Debilové, úchylové, vrahouni, zloději a největší lháři na světě najdete v USA. Hnus tahle země. Amíci jsou pošahaný, měli by je obehnat plotem, jsou škodná.

Zobrazit celou diskusi