Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Tříletého chlapce přejel terénní vůz, jako zázrakem přežil!

Tříletý Tejas Jaiswa jako zázrakem nehodu přežil.
Tříletý Tejas Jaiswa jako zázrakem nehodu přežil.  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
1. listopadu 2015
15:50

Teprve tříletý indický klučina Tejas Jaiswa si hrál poblíž domu rodičů v distriktu Silvassa v rodné Indii. V tom ale přijel soused se svým terénním vozem, kterým omylem nebohého chalpce přejel. A ne jednou, vzal přes něj i zpátečku. Pak zmizel jako pára nad hrncem, jako by se nic nedělo.

I přes zdrcující přejetí autem nebohé dítě přežilo. A to i přes to, že mu bezohledný řidič neposkytl žádnou pomoc. Když dítě přejel, zmizel v dáli, jakoby se nic nestalo. Jeho počínání ale zachytila průmyslová kamera.

Je to zázrak. Chlapec neměl žádná vnitřní zranění, ale má zlomenou nohu kvůli tlaku, který na něj vyvinulo auto. Bude ale běhat během pár týdnů," prohlásil doktor, který indického chlapce ošetřil.

Tejas si nyní poleží pár dní v nemocnici, než bude převezen domů, kde bude odpočívat, aby mu zlomenina správně srostla. Řidič teréňáku ještě nebyl obviněn, rodiče totiž ještě případ nenahlásili policii.

Video  Tříletý chlapec přežil bezohledné přejetí autem.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

vi3ol ( 1. listopadu 2015 21:31 )

Taky se někdy nad tím pozastavím..už vůbec ne nad diskutujícími, co se nedokáží za celý život naučit vlastní jazyk..přitom tak hrdě se hlásí..ke všemu českému..proti všemu cizímu.. u redaktorů a editorů (už asi nejsou, náklady navíc.)..ale by snad i ten "Ringo" a hradní ožrala čekal víc..ten první sice asi ne, gramatika je pro něj stejná neznámá jako noty na buben..ožrala si číst už nechává všechno chcípáčkem..co jsem to.. ?? .. jo, jedním z mála pozitiv "budování komunismu" vidím v tom, že čtením článků v Rudém právu a Pravdě jsem se mohl učit spisovným jazykům psaným bez chyb..a pak byly perfektní na mytí oken.. Ale.. chcípáček mi možná předloží článek.. že se mýlím..

( 1. listopadu 2015 18:06 )

Vzhledem k neschopnosti většiny redaktorů blesku psát alespoň trochu spisovně, by hrozilo, že budou tímto způsobem postupně vymláceni všichni )

Zobrazit celou diskusi