Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Na výlet do Egypta čekala Viktoria jako na smilování: Kráska je mezi 224 mrtvými, kteří zemřeli při pádu ruského airbusu

Autor: shp - 
31. října 2015
16:28

Na dovolenou v Egyptě čekala jako na smilování. Dlouho na ni šetřila a těšila se, až se podívá do slunné země plné pláží a turistických destinací. Pobyt v letovisku Šarm aš-Šajch si užila Viktoria Sevryjukova (24) jako v pohádce. Domů do Ruska se ale už nikdy nevrátila.

Viktoria je jednou z 224 obětí pádu ruského Airbusu A321, který se zřítil na egyptské Sinaji. Nikdo z posádky ani cestujících pád stroje nepřežil. O osudu mladé a krásné Rusky promluvila pro list The Guardian její kamarádka.

Jsem teď úplně prázdná. Pořád tomu nemůžu uvěřit,“ prohlásila její kamarádka Jevgenija Beryjozina. Byla to moje nejlepší kamarádka, čekala na tenhle výlet jako na smilování,“ dodala. „A ťeď je pryč. Napořád,“ naříká.

Byla to pozitivní, chytrá a přátelská dívka,“ popsala Viktorii Jevgenija. „Nedávno si dala v životě vše do pořádku. Tohle prostě není fér,“ naříká Jevgenija. Celá událost ji velmi zdrtila.

Viktoria je jednou z 224 obětí pádu ruského airbusu, který se zřítil v sinajské poušti. Podle předběžných zpráv může za jeho zřícení technická závada motoru, kterou kapitán nahlásil hned po vzletu letadla.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kukulin ( 1. listopadu 2015 08:33 )

Jakmile něco dělají rusáci, tak to většinou není fér.

truchliicii.petr.k. ( 1. listopadu 2015 00:54 )

karma funguje aj tu. rusi bombarduju arabov?

cauxichti ( 1. listopadu 2015 00:03 )

Tak tohle je opravdu strašné a opravdu mě zajímá s jakou pravdou tentokrát vylezou..

andilek_smrti ( 31. října 2015 21:40 )

Evžene- jseš borec! Rusy jak švaby -jen je vyhubit naraz a šmitec

babaeva ( 31. října 2015 20:16 )

 Cesi vy jste tak hnusny!!!

Zobrazit celou diskusi