Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Anorektička prosila o pomoc: Díky dobrodincům získala 5 milionů korun na léčbu!

Autor: bop - 
29. října 2015
22:31

Příběh herečky Rachael Farrokh (37) bere za srdce. Žena při svých 160 centimetrech výšky vážila původně 62 kilogramů. Jako mnoho jiných žen zatoužila shodit pár kilo. A tehdy se jí situace vymkla z rukou - onemocněla mentální anorexií a zhubla až na neuvěřitelných 18 kilogramů! Žádná klinika ji v tomto stavu nechtěla přijmout, létání za léčbou bylo kvůli jejímu zdraví nepřijatelné. A tak natočila video, ve kterém poprosila lidi o pomoc... A ona přišla! S pomocí dobrodinců po celém světě se podařilo vybrat v přepočtu 5 milionů korun, což je dokonce ještě více, než bylo potřeba.

Situace Rachael Farrokh se zdála být téměř beznadějná. Její manžel musel odejít z práce, aby se o umírající manželku mohl denně starat. Kliniky ji jedna po druhé odmítaly, kvůli velmi špatnému zdravotnímu stavu. Nakonec se objevila naděje v podobě jedné kliniky v Denveru... a jak se objevila, zase zhasla. Bývalá herečka kvůli svému zdraví nemohla absolvovat cestu letadlem.

Když už vše vypadalo naprosto beznadějně, objevilo se přece jen světélko na konci tunelu. Klinika v Portugalsku byla ochotná ženu přijmout a léčit. Ale na to by na smrt nemocná Farrokh potřebovala v přepočtu celé dva miliony korun.

Zoufalá žena se tedy rozhodla natočit video, ve kterém popisuje svou situaci, kriticky špatný zdravotní stav a prosí lidi o pomoc. A soucitní lidé ještě evidentně nevymřeli. Pomoc přišla, a to dokonce ještě větší, než bylo původně potřeba. Za pomoci dárců z celého světa se podařilo vybrat v přepočtu téměř 5 milionů korun! Nezbývá než doufat, že léčba bude účinná a že se Rachaelin kritický stav podaří zvrátit.

mazelrozmazlenej ( 30. října 2015 01:27 )

Taky mi to hlava nebere,v celku pěkná ženská a takhle si to pos rat.Ať to přežije nebo ne bude mít následky do konce života.Manžel musel být tupec když jí včas nezabrzdil

fotrpjotr ( 30. října 2015 00:31 )

Naše celebrity jim v kráse neasahají po kotníky.

levandulova ( 30. října 2015 00:23 )

 S tak krasnou postavou nebyla spokojena???? Svet se v *** obraci

vosavopruz ( 30. října 2015 00:18 )

brr!Ted se mi o tom bude zdát,ú-chy-lové z Blesku

Zobrazit celou diskusi