Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zrzavá batůžkářka zemřela v Thajsku, po dvou týdnech cestování ji zabila infekce

Autor: shp - 
29. října 2015
05:34

Vyrazila do exotického Thajska na výlet snů. Britka Christina Annesley (†23) se rozhodla, že ostrov Koh Tao projde po svých s batohem na zádech. Jenže ji postihly zdravotní problémy a po dvou dnech na dovolené, kterou si tak moc přála, zemřela.

Měla to být čtyřměsíční cesta plná radosti, ve finále to byly ale pouhé dva týdny plné bolesti a strastí. Krásnou cestovatelku postihla infekce hrudníku, kterou nepřekonala.

Toto místo je tak krásné,“ psala na začátku svého výletu. Jenže nadšení brzy vystřídalo trápení. Dívka na zápal plic začala brát valium, ale to nestačilo. Po dvou týdnech se sesunula na zem a již jí nebylo pomoci.

Thajské úřady přitom dodnes nepodaly zdrceným rodičům pořádné vysvětlení, co se stalo. Na vlastní pěst tak museli vypátrat muže, který ji ve špatném zdravotním stavu viděl naposledy, aby jim řekl o posledních chvílích jejich dcery.

Jsme totálně zničeni. Moc tě milujeme, zlatíčko, odpočívej v pokoji,“ napsali poté rodiče na sociální síť. Christina zemřela na stejném ostrově, kde byli zavražděni britští batůžkáři David Miller a Hannah Witheridge.

dzambulka007 ( 29. října 2015 20:16 )

Jaké by Thajsko asi tak mělo podávat vysvětlení???

pupak ( 29. října 2015 19:51 )

Přeně, jak píše khonsun. Spíš to vypadá, že si článek o nebezpečí cestování na vlastní pěst objednala nějaká cestovka, které dramaticky klesly tržby za zájezdy do Thajska. Protože, individuálně cestovat po Thajsku není žádný problém a pokud se člověk nechová jako úplný osel, nehrozí mu větší nebezpečí, než když si zaplatí zájezd s CK. Ušetří, podívá se kam chce, není na nic vázán.

khonsun ( 29. října 2015 15:46 )

Zrovna Thajsko ma vysokou uroven zdravotnictvi. V pripade zapalu plic se mohla obratit na spital a ne pojidat benzodiazapamy. Budhavi jak to bylo.

dany1234 ( 29. října 2015 12:38 )

To se stalo jeste v lednu 2015 http://www.standard.co.uk/news/world/british-backpacker-christina-annesley-dies-on-thai-holiday- island-koh-tao-9995530.html

balin ( 29. října 2015 08:23 )

 "na zápal plic začala brát Valium", to je diazepam, no, aspoň zomrela kľudná

Zobrazit celou diskusi