Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Mladík umlátil kamaráda kytarou a mikrovlnkou, myslel si, že je zombie

Autor: shp - 
27. října 2015
11:02

Seriálový maraton kamarádů skončil krvavě jako pořad, na který koukali. Američané Christopher Paquin (†23) a Damon Perry (23) společně sledovali jeden díl krváku The Walking Dead (Živí mrtví) za druhým a popíjeli alkohol ve velkém. Christopher začal pod vlivem okusovat z legrace Damonovy prsty, jenže ten se polekal, začal si myslet, že se proměnil v zombie, a zaútočil na něj.

Nejdřív ho pobodal noži, pak vzal kytaru a začal ho mlátit po hlavě. Nakonec ho k smrti umlátil mikrovlnkou. Vraždícího opilce zpacifikovali dva údržbáři, kteří ho drželi až do příjezdu policie.

V tu chvíli již nebylo Christopherovi pomoci. „Byl to jeden z absolutně nejhorších pohledů na místo činu za 15 let, které jsem u policejního oddělení strávil,“ prohlásil mluvčí policie Moses Marquez.

Damon Perry skončil ve vězení. Vzhledem k brutálnosti vraždy se jeho případem bude zabývat soud urychleně. K napadení kamaráda se již doznal.

bum-bec-bum ( 27. října 2015 15:19 )

Já to furt říkám, že týhle smíchaný národy jsou debilní, samej úchyl, vrah, vok. USA prostě, stejný jako Babylón. A někteří by tenhle hnus chtěli u nás.

renoli ( 27. října 2015 12:49 )

Tak tohle se může stát jenom v Americe

Zobrazit celou diskusi