Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Cyklista Roman zbil policistu, na útěku zahazoval injekční stříkačky. V minulosti zmrzačil hasiče

Roman zbil při jízdě na kole policistu. Na útěku zahazoval injekční stříkačky.
Roman zbil při jízdě na kole policistu. Na útěku zahazoval injekční stříkačky.  (Autor: Reprofoto TV JOJ)
Autor: shp - 
26. října 2015
21:30

Dva policisté ve slovenské Šaľe se rozhodli, že zkontrolují cyklistu. Jenže narazili na brutálního agresora Romana. Když ho požádali o předložení občanského průkazu, začal nadávat a dal jednomu ze strážců zákona dvakrát pěstí do obličeje. Poté nasedl zpátky na kolo a začal ujíždět. Na úprku přitom zahazoval injekční stříkačky do keříků.

Muž ze Šaľy napadl policistu. Způsobil mu zranění v oblasti tváře,“ potvrdila nitranská policejní mluvčí Božena Bruchterová. Tím to ale neskončilo. Na útěku zahodil dvě injekční stříkačky a strážcům zákona bylo hned jasné, odkud vítr vane.

Policisté se psy vycvičenými na hledání drog proto celé okolí pročesali. Nakonec Roman daleko neujel, policisté ho dopadli a on skončil v poutech. Momentálně je už v policejní cele, kterou moc dobře zná.

Vyšetřovatel obvinil muže z trestného činu útoku na veřejného činitele. Zároveň zpracoval podnět na jeho vzetí do vazby,“ dodala Bruchterová. Nejde přitom zdaleka o první Romanovy problémy se zákonem.

Před dvěma lety ranou do spánku vážně zranil dobrovolného hasiče Daniela. Dal mu takovou ránu, že Daniel upadl do kómatu. Dnes se učí znovu chodit a mluvit. Život se po této události Slovákovi obrátil úplně naruby.

Budu rád, když se po tomto incidentu věci pohnou dále. Já věřím, že se tomu tak stane. Minule napadl mého bratra, teď policajta. Kdyby mu přišel do rány někdo jiný, mohl by ho zabít,“ říká Danielův bratr Maroš Košec.

Video  TV JOJ - Útok na policistu  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

akko ( 27. října 2015 05:10 )

Opravdu schopni policajti...Jsou dva a on Jim ujede na kole...To je jen dukaz toho,ze k "nim" chodi "pracovat" "vsechno" co nesezene praci..."Nic neumim,nic neznamenam,dejte mi uniformu,at muzu aspon neco delat"...A nechapu,jak muze takovy parchant (podle zpravy zname ESO),ktery malem zabil cloveka behat na svobode....

Zobrazit celou diskusi