Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Srdceryvný příběh malé holčičky: K Vánocům chci maminku a tatínka!

Autor: lm - 
23. října 2015
20:52

Příběh tříletého blonďatého andílka dojal celý svět. Malá Grace to neměla v životě lehké. Narodila se předčasně, opustila ji matka a už tři roky žije u pěstounů. K Vánocům si nepřeje hromadu dárků, ale novou milující maminku.

Malá Grace se narodila předčasně v 25. týdnu těhotenství, kdy vážila jen něco přes půl kila. Po porodu jí doktoři diagnostikovali dětskou mozkovou obrnu a chronické onemocněním plic. Matka nebyla schopná se o ni postarat a dala ji k adopci. Lékaři se obávali, že nikdy nebude chodit, ale holčička se má naštěstí čile k světu a miluje běhání a lezení. I tak ale stále potřebuje lékařskou péči.

Dnes tříletá holčička s modrýma očima a nádherným úsměvem dosud nenašla nový domov a žije u pěstounů. Pěstouni se proto obrátili na britský deník Daily Mirror, aby jim pomohl. „Jenom jí chceme konečně najít nějaký pěkný domov. Je moc důležité, aby si konečně našla rodinu a usadila se. Potřebuje být s rodinou na Vánoce,“ vysvětlila 57letá pěstounka Jill.

Po zveřejnění příběhu malé Grace konečně svitla naděje. Stovky lidí totiž projevily zájem o adopci. Úřady nyní prověřují potenciální žadatele. Holčička tak snad konečně stráví první Vánoce s novou milující rodinou.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi