Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V Británii řádil sériový vrah! Jeho obětí je i 22letý Slovák

Autor: lm - 
21. října 2015
17:26

Dvaadvacetiletý Slovák Gabriel Kovári se stal obětí britského sériového vraha. Čtyřicetiletý Stephen Port oběti k sobě do bytu nalákal přes gay stránky. Celkem zabil čtyři mladé muže.

Stephen Port své oběti poznal přes aplikaci Grindr, která slouží jako seznamka pro homosexuálně orientované muže. Jednoho po druhém je pozval do svého malého bytu v Barkingu, kde realizoval svůj zvrhlý plán.

Podle policie jim tam píchl tzv. party drogu, tedy tekutou extázi, kterou je předávkoval, v bezvědomí znásilnil a poté jejich těla pohodil u hřbitova ve východním Londýně.

Dvacetiletého studenta umění Anthonyho objevili loni 19. června, Slováka – 23letého Gabriela, který byl umělec – našel pejskař 28. srpna. O dva roky mladšího Daniela našel po více než dvou týdnech také pejskař. Tělo 25letého Jacka našli 14. září.

Policisté 40letého vraha identifikovali na kamerových záznamech a přišli si pro něj přímo do jeho bytu. Soudce ho posléze poslal do vazby. Stephen byl před soudem pokorný, ale k vraždám se zatím nepřiznal. Jeho rodiče nevěří, že by byl něčeho takového schopný.

Video Slováka († 23) podle policie v Británii zabil sériový vrah. - tv JOJ
Video se připravuje ...

kukuku ( 21. října 2015 17:51 )

Ale jiná slovenská umělkyně se tam uchytila móc úspěšně.

Zobrazit celou diskusi