Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka nechala nabalzamovat synovo tělo: Mrtvolu vystavila v baru

Autor: tmp - 
20. října 2015
02:00

Ve sportovní mikině a se slunečními brýlemi vypadá, jako by hrál domino. Ve skutečnosti je ale tělo Jomara Aguaya (†23) pouze perfektní počin portorické pohřební služby, která se specializuje na balzamovací techniky. Mrtvolu teď matka představila rodině.

Třiadvacetiletý Jomar zemřel během nedělní přestřelky v hlavním městě Portorika San Juan. Jeho matka se ale nedokázala se synem rozloučit tradičním pohřbem, a tak se rozhodla jeho tělo zvěčnit a vystavit ve svém baru.

Se sportovní mikinou a slunečními brýlemi vypadá Jomar, jako by zrovna přemýšlel o dalším tahu domina. Ve skutečnosti jde ale o mrtvolu, kterou nabalzamovala specializovaná pohřební služba.

„Někteří si k němu sednou a předstírají, že hrají domino. Jiní zase poslouchají hudbu, pijí drinky nebo tancují. Tak jako v každém jiném baru,“ komentoval počin matky šéf pohřební služby pro server univision.com.

 

antikaprik ( 20. října 2015 04:29 )

Pekná ko.kot.tina. Už samotný článok je chorý a chorý musí byť aj ten čo ho sem dal. Balzamovanie je proces, ktorý trvá dlhý čas a nie že v nedeľu ho picli a v utorok je nabalzamovaný. Za dva dni nie je hotová ani slanina v láku na údenie.

Zobrazit celou diskusi