Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Znásilněna a nakažena nemocemi. Těhotná školačka vězněná Boko Haram promluvila

Školačky unesené teroristy z Boko Haram
Školačky unesené teroristy z Boko Haram  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
16. října 2015
10:37

Byla jednou z 276 školaček, které v Nigérii unesli loni v dubnu teroristé z Boko Haram. Podařilo se jí však uprchnout. V bezpečí pak nejmenovaná dívka popsala, jaká zvěrstva musela podstoupit, aby přežila. Byla znásilněna, přivedena do jiného stavu, donucena konvertovat k islámu i provdat se a nakažena řadou pohlavních nemocí.

Teroristé z Boko Haram patří k těm nejkrutějším. Jsou stejně nelítostní jako hrdlořezové z ISIS. Z 276 unesených školaček je jich 219 stále nezvěstných. Myslet si, že jsou všechny naživu, by bylo bláhové. Jen 57 z nich se podařilo utéct.

Školačka, která nyní promluvila o hrůzách zajetí teroristy z Boko Haram, uprchla z regionu Lake Chad. Našla kočovné pastevce zvěře, kteří se o ni postarali a dostali ji do bezpečí. Dívka jim vděčí za svůj život.

Byť armáda zprávu o útěku dívky popřela, měla podle Daily Mailu skončit na vojenské základně Baga, kde vše o prožitých hrůzách vypověděla. Musela konvertovat k islámu, aby přežila. Školačky, které odmítly, byly namístě zastřeleny nebo jim byly zaživa uřezány hlavy.

Poté ji znásilnili a donutili ji k sňatku. Při nuceném sexu byla školačka nakažena několika pohlavními chorobami, ale není jasné kterými. Dívka je ve špatném fyzickém a psychickém stavu, následky únosu si ponese celý život…

gabreta ( 16. října 2015 19:26 )

Proto se jich Šabatová tak zastává!! To bude pro ní vocasů a nebude za ně muset platit!!!

hejhej ( 16. října 2015 16:55 )

Islám je nejhorší víra. To snad ani víra není, ale násilí, vraždy , znásilňování pod "patronací" Mohameda a Alláha. Primitivní chlapi, bez náznaků inteligence si dokazují své mužství násilím. Už jenom to nošení hader na hlavách a obličejí je naprostý nesmyl, jenom ponižují ženy a vtloukají jim do hlav, jak je nutné se hadrami chránit před pohledy můžů. Takové nesmysly se můžou zrodit jen v dutých hlavách. Díky Merkelové a jejím podržtaškám včetně našich vládních představitelů se násilničtí primitivové ženou k nám.

marlen52 ( 16. října 2015 16:20 )

a tohle si sem pouštíme a to je moc špatný

ejvm1712 ( 16. října 2015 13:43 )

Mají už určitě vyléčenáýho syfla.

y1xcvbnm ( 16. října 2015 10:50 )

Jak se daří Hanče a Tonče, už dlouho nebyla o nich zmíňka

Zobrazit celou diskusi