Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nevlastní bratr zavraždil a rozčtvrtil 16letou dívku. Kusy jejího těla našli v těchto kufrech

Autor: lm - 
17. října 2015
14:01

Vražda 16leté teenagerky šokovala Velkou Británii. Becky Watts zmizela 19. února v anglickém Bristolu. O několik dní později našla policie její rozčtvrcené tělo v těchto kufrech.

Mladou dívku podle policie zavraždil její nevlastní bratr Nathan Matthews spolu se svou přítelkyní Shaunou Hoare. Nathan se k zabití Becky přiznal, ale odmítá, že by to plánoval. Shauna, která s ním údajně byla celou dobu, zcela odmítá, že o smrti dívky něco věděla.

Vražedný pár stanul před soudem, kde forenzní experti popisovali, jak dívku našli rozčtvrcenou v cestovních kufrech. Při této výpovědi rodina Becky opustila v slzách soudní síň. Policisté prý v kufrech také nalezli 12centimetrový nůž, elektrickou pilku, šroubovák, pouta, sprchový závěs, kleště, čistič na odpady a její oblečení. V pokoji mladíka také našli paralyzér.

Podle vyšetřovatelů pár dívku unesl kvůli sexuálnímu motivu. Zatím se ale neví, proč ji zavraždili. Shauna nejdříve přátele na sociální síti prosila o pomoc s hledáním dívky a ani ne čtyři hodiny poté na internetu hledala, jak se zbavit těla.

Na těle dívky bylo nalezeno 15 bodnořezných ran a asi čtyřicet podlitin, které vznikly ještě před smrtí. Podle lékaře dívka s vězniteli svedla litý boj, ale bohužel prohrála...

byvalyvoliccssd4 ( 18. října 2015 17:31 )

Asi ho nas rala.

Lucio1 ( 17. října 2015 15:13 )

Zkoušel jste někdy si změřit IQ?, hádám kolem 50..Kolik jsem prohádal?

Zobrazit celou diskusi