Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Student chytil postiženého muže v MHD za ruku, dojal tím celý svět

Godfrey Cuotto dobrosrdečně držel postiženého muže za ruku.
Godfrey Cuotto dobrosrdečně držel postiženého muže za ruku.  (Autor: Facebook)
Autor: shp - 
12. října 2015
16:03

Godfrey Cuotto (22) z kanadského Ontaria je nejenom skvělý student a pěkný mladík, ale navíc člověk s velkým srdcem. Když si k němu přisedl v plném autobusu mentálně postižený Robert a vypadal neklidně, chytil ho student za ruku, aby ho utěšil. Foto netradiční dvojice z MHD pak dojalo tisíce lidí na sociálních sítích a obletělo svět.

Robert, který je hluchý a trpí mozkovou obrnou, potřeboval v autobuse plném neznámých lidí utěšit. Godfrey, jeden z neznámých, neváhal ani vteřinu a čapnul postiženého muže za ruku. Robert tak během chvíle našel v cizinci přítele a velké utěšení.

Nádherné“ a „dokonalé,“ zní komentáře ze sociálních sítí. Godfrey dokázal dojmout tisíce lidí a nejenom žen. Jeho foto se stalo virálním a sdílelo ho téměř už 12 tisíc lidí, kteří chtěli poukázat na krásný čin.

Pořád se držel mé ruky. Někdy musíte být nesobečtí a upřednostnit potřeby jiných nad ty svoje,“ prohlásil Godfrey. Student postiženého muže držel nejenom za ruku, ale dokonce se s ním objal, aby mu projevil náklonnost.

Student Godfrey Cuotto ukázal svůj charakter, když v plném autobuse držel postiženého muže za ruku. Student Godfrey Cuotto ukázal svůj charakter, když v plném autobuse držel postiženého muže za ruku. | Facebook

vosavopruz ( 12. října 2015 20:33 )

Traktorem po San Andreas to byl zážitek

y1xcvbnm ( 12. října 2015 19:17 )

Mě se zdá že ten postižený drží studenta a né naopak. tedy pokud je student v bílém triku

Rumprecht ( 12. října 2015 18:38 )

Mně do nedojalo, ale je to hezké gesto.

berlin71 ( 12. října 2015 17:30 )

Super

pepen ( 12. října 2015 17:25 )

Tady v Česku by mu nějaký mladík spíš dal po čuně-než,aby ho vzal za ruku a uklidňoval postiženého!Český národ se hrozně změnil-ani kamarádi,už nejsou jací byli!!!Každý jenom se honí za prachamy a závidí-jeden druhému!!!!Je to katastrofa!!!

Zobrazit celou diskusi