Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tlusťocha (362 kg) vykopli z nemocnice, protože si objednal pizzu. Teď žije v tátově autě

Autor: lm - 
8. října 2015
23:16

Američan Steven Assanti (33) váží těžko uvěřitelných 362 kilo! Posledních pár měsíců bojoval v nemocnici se svojí závislostí na jídle a podařilo se mu shodit deset kilo. Pak ho ale vykopli na ulici a teď žije v autě. Proč?

Steven Assanti byl tak obézní, že mu nezbývalo nic jiného než se vydat hledat pomoc do nemocnice. „Je to závislost a já si to uvědomuji. Je to nemoc, řekl v rozhovoru s NBC10. Steven měl zůstat v nemocnici, dokud nezhubne na 249 kilo, aby mohl podstoupit bandáž žaludku. Jenže doktoři mu nepomohli.

Assanti totiž porušil pravidla, když si do nemocnice objednal pizzu a doktoři ho vykopli na ulici. Mladý Američan nyní žije v otcově autě. Rodiče ho totiž doma už nechtějí. Jeho otec se obává, že když syna přiveze domů, tak bude pokračovat ve svém nezdravém stravování. Táta proto Stevena naložil do svého SUV a plánoval ho tam vozit, dokud mu někdo nepomůže a nepřijme jeho syna do léčení. Po odvysílání reportáže v televizi se naštěstí nabídla nedaleká klinika.

„Doufám, že v blízké budoucnosti se znovu přihlásím, tentokrát s dobrými zprávami o mém hubnutí,“ vzkázal Steven fanouškům ve videu publikovaném na internetu.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi