Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Moč, výkaly a plíseň: Z louisianského domu hrůzy zachránila policie batole, papouška a 17 psů!

Autor: bop - 
7. října 2015
23:29

Všechno začalo poměrně nenápadně. Pes utekl z domu a pokusil se někoho pokousat. Policie proto dohledala majitele, kteří tvrdili, že pes utekl, protože jejich malé dítě otevřelo dveře. Když se ale policisté do domu dostali, nestačili se divit: objevili doslova dům hrůzy. V příšerném nepořádku, moči, výkalech a plísni tu žilo s pěti dospělými již zmíněné malé dítě, papoušek a 17 psů!

Když se louisianští policisté v pátek dostali do domu, rozhodně nečekali, že najdou zrovna takovouto scénu. Byt byl naprosto plný odpadků, všude byly nalezeny stopy moči a výkalů, bujela v něm plíseň a po celém domě se válelo zkažené jídlo.

V těchto příšerných hygienických podmínkách navíc vyrůstalo batole po boku neočkovaných a zanedbaných zvířat. Policisté v domě našli modro-zlatého papouška a neuvěřitelných 17 psů. Z většiny šlo o křížence pitbulů a různých menších teriérů a měla mezi nimi být i jedna čivava. Devět pitbulů navíc bylo ve štěněcím věku.

Policie už zatkla pět osob žijících v domě v důsledku různých přečinů spojených s týráním dětí a zvířat a s neočkováním jejich psů. Každý se musí zpovídat z jiných obvinění, před soud ale byli postaveni všichni: Austin Leblanc (17), jehož podle policie agresivní pes utekl a zaútočil na člověka, Dakota Leblanc (21) a Rachel Ledet (20), které se měly "starat" o dítě, Ricky Leblanc (40) kvůli týrání a neočkování zvířat a Ronald Leblanc (73) kvůli týmž přečinům.

Díky odhalení "domu hrůzy" ale naštěstí mají zvířata i děťátko šanci na lepší život. Batole bylo prozatím umístěno do ústavu na pomoc rodinám a dětem, pejskové se dostali do útulku, devět štěňat šlo rovnou do nabídky k adopci. Papoušek už má také nový domov. Rodina má nyní 15 dní na zlepšení hygienických podmínek, jinak jí dospělí psi budou natrvalo odebráni.

 

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi