Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bezdomovkyně umřela v McDonaldu: 7 hodin kolem ní lidé jedli a nikdo si jí nevšiml

Mrtvá žena v provozně rychlého občerstvení „seděla“ bez povšimnutí sedm hodin.
Mrtvá žena v provozně rychlého občerstvení „seděla“ bez povšimnutí sedm hodin.  (Autor: Reprofoto Youtube, Twitter, archiv)
Autor: so - 
6. října 2015
15:57

Jak to, že se jí nikdo nevšiml? V provozovně McDonald‘s v Hongkongu zemřela bezdomovkyně a její mrtvola zůstala na židli dlouhých sedm hodin. Po celou tu dobu kolem ní celé rodiny obědvaly, nikdo ale na tělo neupozornil.

„Mohlo jí být okolo padesáti. Nikdo si jí nevšímal tak, jak si lidi běžně bezdomovců vůbec nevšímají. Nakonec ale na tu ženu upozornila zákaznice a obsluha zavolala policii,“ uvedl jeden z návštěvníků McDonald‘s.

Žena nejspíš často v provozovnách rychlého občerstvení trávila noci, aby se ukryla před chladem. Ostatní zákazníci si zřejmě mysleli, že žena usnula, a nevěnovali jí pozornost.

V Hongkongu lidé běžně nazývají podobné restaurace s provozem 24 hodin denně »McÚtulek«, protože se tam uchylují lidé bez domova.

realistaii ( 6. října 2015 19:40 )

krásy kapitalismu ,bezdomovectví ,chudoba, nezaměstnanost, otroctví, Hong Kong nezměnil nic dál je to kapitalistickým rájem ,

tgbb. ( 6. října 2015 17:06 )

Jeho zvratky nečíst.

rescarot ( 6. října 2015 17:00 )

ruudazvostravy: Chlapče, ty si asi myslíš, že svým ku.vením spisovné češtiny jsi zajímavý. Opak je pravdou, jsi ubohý jako málokterý debil tvého formátu tady na netu.

tgbg ( 6. října 2015 16:46 )

Umřít v komunistickém ráji Číně? Ne tomu nevěřím. I když jestli připravují hamburgery z komunistických, čínských jedovatých sraček, tak není divu!!!

ruudazvostravy ( 6. října 2015 16:45 )

 No kchůrva,tak aspoň mohly nabýdnout zákazníkům čerstvej byftek s byskupa.Dyš tam bježně konzůmujou hadí vocasi,tak todle bi bila zas aspoň ňáká nová delykatésa.

Zobrazit celou diskusi