Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šokující zpověď kanibala: Otec chutnal jako vepřové, jen byl trochu slanější

Autor: lm - 
6. října 2015
11:45

Argentinský kanibal Leandro Acosta (25) šokoval celý svět. Mladý muž zabil své rodiče, obcoval s jejich těly, a dokonce ochutnal lidské maso. „Chutná jako vepřové, jen je trochu slanější,“ vzkázal přes svou právničku.

Leandro Acosta střelil svého nevlastního otce do hlavy, když spal. Pohled na mrtvého muže ve spodním prádle ho prý vzrušil a začal se uspokojovat na jeho těle. V tu chvíli ale do místnosti přišla jeho matka a začala křičet: „Co jsi tu udělal, ty ha*zle?!“ Mladík otočil zbraň na ni a několikrát vystřelil.

Poté Leonardo rozdělal oheň a kusy otcova těla na něm opekl a snědl. „Chutnalo to jako vepřové, trochu slanější, ale výborné,“ řekl své obhájkyni Leandro, kterému prý tento akt přinesl rozkoš. Mladík prý necítí žádné výčitky kvůli tomu, že zastřelil vlastní matku. „Byla to ku*va a opilec, učinil jsem tím spravedlnosti zadost,“ vysvětlil. Těla rodičů v domě ležela 11 dní, během té doby do nich mladý muž kopal a uspokojoval se na nich. Kleinovo tělo poté spálil a zbytky nakrmil psy. Na vše se přišlo, až  když policisty zalarmoval příbuzný, který se do domu nemohl dostat.

Podle právničky je chlapec psychicky narušený kvůli letitému zneužívání v dětství. Nevlastní otec ho prý začal znásilňovat už v šesti letech a jeho matka s ním měla sex ve třech. Leandra prý rozčílilo, když zjistil, že to samé pár provádí jeho 11letým sourozencům. S vraždami mu pomáhala jeho nevlastní sestra a milenka Karen (22).

ruudazvostravy ( 6. října 2015 17:23 )

 Bezva,fotr šmakoval jak vošýpanej a můtr bila tuhá jak stará švy*ňa.Nejlepčý prej bili gule f těstíčku na papryce a votchlupená kchunda jako byfsteak s tatarákem.

tgbb. ( 6. října 2015 17:08 )

Taková normální socanská rodinka.

pekaaaros ( 6. října 2015 14:37 )

měl jsem měsíc v servisu počítač a nečetl jsem žádný zprávy na netu. ha. život byl fajn. ted jsem si po dlouhý době přečetl nějakej senzační článek a už zase cejtím, jak mě obklopuje taková ta divná čtenářská deka plná depky. prdím na to. bez PC je to lepší!

sores ( 6. října 2015 13:26 )

 Celý ten rodinný klan je silně psychicky narušený! A pokud budou mít potomky bude se to šířit dál,brr.To nedokáží zvířata co dokáže zmršený člověk.

Zobrazit celou diskusi