Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Brutální nehoda: Auto srazilo dívku a vyhodilo ji do vzduchu, jako zázrakem přežila

Autor: lm - 
5. října 2015
18:15

Přežila vlastní smrt! O velkém štěstí může hovořit dvacetiletá dívka z ruské Jaroslavli. Tu při přebíhání rušné silnice srazilo auto, náraz ji vyhodil do vzduchu a zhruba ještě deset metrů ji vůz táhl za sebou.

Šílenou nehodu zaznamenala černá skřínka jednoho z protijedoucích řidičů. Dívka přebíhala v ranní špičce rušnou silnici a srazilo ji jedno z aut. Ženu auto odhodilo asi dva metry do vzduchu. Při srážce se jí navíc zasekl kabát do karoserie a auto ji vleklo za sebou ještě dalších deset metrů.

Zraněné a bezvládné dívce přispěchali na pomoc řidiči, kteří nehodu viděli. Ti ihned přivolali záchranku, ale nikoho nenapadlo dívku něčím přikrýt, aby na ni nepršelo. Záchranáři ji v bezvědomí, s otřesem mozku a mnoha zlomeninami a pohmožděninami převezli do nemocnice. Podle lékařů dívka už naštěstí není v ohrožení života.

Jednatřicetiletý řidič osobního vozu Volkswagen, který ji srazil, policistům uvedl, že si dívky nevšiml.

Video Šílená nehoda: Dívka přežila brutální srážku s autem - Youtube
Video se připravuje ...

Kiki Best ( 10. května 2019 19:23 )

Muži se zeptat jak je možný že když mě srazilo auto na přechodu v 70km/h že jsem měla jenom modřiny a škrábance a taky jsem letěla vzduchem daleko ..a když jsem dopadla tak jsem chtěla jít dál... Jako haló

Zobrazit celou diskusi