Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

„Sněhová královna“ Hillary: Exprezidenta Billa Clintona prý fyzicky týrala

Autor: mb - 
5. října 2015
14:18

Nová kniha o rodině Clintonových vzbudila v USA rozruch. Kandidátka na post prezidenta USA, Hillary Clinton (67), údajně běžně mlátila svého manžela Billa Clintona (69) a nadávala mu. Násilí se navíc neomezovalo jen na amerického exprezidenta, Hillary sprostě nadávala i ochrance. Slušná Hillary je prý jen přetvářka, doopravdy se jedná o „Sněhovou královnu“.

„Ty hloupý, hloupý, hloupý bas*arde!“ řvala Hillary Clinton na Billa, kterému následně vlepila pořádnou facku, až mu zůstal na tváři červený otisk. „Hillary mlátila Billa těžkými předměty, házela po něm klíče, knihy, popelník, zarývala do něj nehty, škrábala ho tak, že až krvácel,“ tvrdí novinář Rodger Stone ve své nové knize The Clintons' War on Women. Útěchu a pohlazení pak hledal prezident v náručí o 27 let mladší stážistky Monicy Lewinsky. Milostný poměr udržovali v letech 1995–1997.

Osudová Barbra Streisand

Obzvláště špatně prý dopadl Bill Clinton poté, co v Bílém domě strávila v roce 1993 noc americká zpěvačka Barbra Streisand, která prezidenta obdivovala. Hillary zrovna byla u smrtelného lože svého otce v Arkansasu, a když se to dozvěděla, okamžitě se vrátila do Bílého domu a nastal „tanec“. Prezident dostal „výprask“ a skončil s velkým škrábancem na krku. „Já jsem mu hloupě poradila, ať řekne, že se řízl při holení. Pak jsem uviděla ten škrábanec… bylo jasné, že se to nestalo při holení,“ prozradila už před časem tehdejší tisková mluvčí prezidenta Dee Dee Myers.

Sprostá i na ochranku

Hillary navíc byla prý sprostá i na ochranku. „Zůstaň ku*va v klidu – vůbec se ke mně do p*dele nepřibližuj! Budeš ode mně minimálně 10 yardů (zhruba 9 metrů) nebo uvidíš! Jen ku*va dělej, co ti říkám, jasný?“ spílala Hillary své ochrance, když jí agent tajné služby odmítl nosit zavazadla. Incident popsal už v dřívější knize autor Gary Aldrich.

Dezinformační kampaň?

Ačkoliv k prezidentským volbám dojde v USA až za rok, předvolební kampaň už jede za oceánem na plné obrátky. Je třeba zdůraznit, že autorem knihy je Roger Stone, který se specializuje na životopisy prezidentů.

I když sympatizuje s republikány, svou pozornost zaměřil už na rodinu Bushových nebo třeba prezidenta Nixona a nestydí se přiznat, že v souboji s „nepřítelem“ používá zákeřné metody. „Pamatuji se, jak jsem ještě na škole rozhlašoval, že Nixon podporuje zavedení výuky i v sobotu. Byl to můj první politický trik.“ Tehdy si Roger Stone přál vítězství Kennedyho.

Není to poprvé

Faktem ovšem zůstává, že zprávy o skandálním a bezcitném chování Hillary Clinton se neobjevují poprvé. Necitlivé chování Hillary zdokumentovalo ve svých knihách již několik různých autorů. Manželka Billa Clintona navíc šokovala svět, když na smrt libyjského diktátora Kaddáfího, kterého rozzuřený dav barbarsky vláčel ulicemi, reagovala smíchem. „Přišli jsme, viděli jsme, on zemřel,“ pokusila se Hillary o parafrázi slavného výroku Julia Caesara.

Sněhová královna

Autor knihy Roger Stone má jasno. „Je jen jedna Hillary Clinton, je to Sněhová královna. To je opravdová Hillary. Tvář, kterou ukazuje ve své kampani, je podvod,“ prohlásil novinář v rozhovoru pro americká média. Kniha má v USA vyjít už 13. října a Stone slibuje, že odhalí „skutky Clintonových, kteří v touze po moci ublížili lidem ve svém okolí.“

joudajoudovy ( 6. října 2015 07:44 )

... a proto hillary odhlasovala a odsouhlasila zverstvo pachane amiky na nasi planete.

Rumprecht ( 5. října 2015 16:58 )

Jděte už konečně do řiti s tou starou škatulí!

Zobrazit celou diskusi