Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Kanibal šokoval Argentinu: Zabil rodiče, obcoval s jejich těly a pak je začal jíst

Kanibal Leandro zavraždil své rodiče a poté obcoval s jejich mrtvými těly. S vraždami mu pomáhala jeho nevlastní sestra a milenka Kaaren (vlevo).
Kanibal Leandro zavraždil své rodiče a poté obcoval s jejich mrtvými těly. S vraždami mu pomáhala jeho nevlastní sestra a milenka Kaaren (vlevo).  (Autor: Reprofoto Youtube)
Autor: lm - 
5. října 2015
06:45

Děsivý případ kanibalismu řeší argentinská policie v Buenos Aires. 25letý Leandro Acosta zabil svoje rodiče, obcoval s jejich mrtvými těly a pak je rozřezal a nakrmil s nimi sebe a psy.

Leandro Acosta nejdříve zastřelil nevlastního otce Ricarda Kleina, který zrovna spal, a poté střelil do hlavy i svou matku Miryam Kowalczuk (50), která šla zkontrolovat, co se děje. Mladík poté obcoval s jejich mrtvými těly a dokonce ochutnal jejich maso. Na závěr mrtvoly rozřezal, spálil a zbytky nakrmil smečku šesti psů, kterou rodina chovala.

Podle policie mu s hrůzným činem pomáhala jeho nevlastní sestra Karen Klein (22), která je rovněž mladíkovou milenkou. Pár své činy ospravedlňuje tím, že je rodiče v minulosti zneužívali a údajně v nich bouchly saze poté, co zjistili, že rodiče zneužívají i jejich 11leté sourozence.

Mladý muž prý necítí žádné výčitky. „Nelituje toho, naopak se mu prý ulevilo a konečně se zbavil břemene, které ho tížilo už od dětství. Řekl mi, že kus těla snědl. Udělalo mu to radost,“ uvedla kanibalova obhájkyně Monica Chirivin.

Policisty zalarmoval příbuzný, který se nemohl do domu rodiny dostat. Kriminalisté poté našli v plechovce na verandě kusy pánevní kosti a obratlů. Vyšetřovatelé také zkoumají několik pytlů odpadků, které pár vyhodil na skládku.

janka69 ( 5. října 2015 19:32 )

jdu blejt , velebnosti ...

marlen52 ( 5. října 2015 12:58 )

to už je mimo mé pochopení.

putinovaprdel ( 5. října 2015 11:04 )

Ty si asi spadl na palici, že meleš takový hovna , zajdi si k doktorovi, třeba je ještě šance dát tě dohromady

realistaii ( 5. října 2015 10:35 )

klasická kapitalistická rodinka pravda a láska zvítězila na lží a nenávistí ,v čr demokrati jen vyhazují novorozeňata do popelnic,

putinovaprdel ( 5. října 2015 09:41 )

Kluk byl asi trochu divnej

Zobrazit celou diskusi