Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krejčíř si zbraň ukryl do trenažéru! Podívejte se na fotky ze šťáry v jeho cele

Autor: Veronika Kynclová, lmk - 
28. září 2015
16:44

Pistole, nůž, mobily a další kontraband. To vše měl ve své cele ukryté Radovan Krejčíř, který se už poněkolikáté pokusil pláchnout z basy v jihoafrické Pretorii! Z vězení se prý chtěl prostřílet a venku na něj měla čekat luxusní auta, která ho měla dostat k helikoptéře…

Ke konci srpna shledal soud v Johannesburgu českého podnikatele Radovana Krejčíře (46) vinným z pokusu o vraždu, únosu a pokusu o přechovávání narkotik. A Krejčíř skončil ve věznici v Pretorii. Tam se mu ale zřejmě nelíbí, protože z ní chtěl utéct. Svědčí o tom i ilegální kontraband, který u něj jihoafrická policie našla.

Při prohlídce Krejčířovy cely se našla mimo jiné devítimilimetrová pistole, nůž, elektrický paralyzér, mobilní telefony, pepřový sprej a USB „klíčenka“. Například pistoli ukryl známý český zločinec v běžeckém trenažéru, kam ji přilepil bílou oboustrannou lepicí páskou. A při jeho rozebrání se uvnitř našly i mobilní telefony...

Co u něj našli?

-    devítimilimetrová pistole
-    náboje
-    elektrický paralyzér
-    pepřový sprej
-    nůž
-    10 mobilních telefonů (mj. iPhone, Samsung...)
-    nabíječky
-    paměťový klíč USB
-    šroubovák

Nepolepšitelný gangster

Není to ani měsíc, co vězeňská služba našla při šťáře u Krejčíře mobily, SIM karty a paměťové karty. A při té příležitosti převrátila naruby i celu sprintera-zabijáka Oscara Pistoriuse (28), který se s českým gangsterem za mřížemi spřátelili, chodil s ním do posilovny a hrál tam s ním fotbal.

provokaterka ( 29. září 2015 03:38 )

Kdyby spáchal "sebevraždu",tak bude klid.

ruudazvostravy ( 28. září 2015 23:37 )

Nojó,na tohodle vo*la chč*yje pes,ale tý utečency sy sem prej dou hlavně viklepat klády a voni uš sy čéchistyckí holki dávaj vifutrovat kchundy,abi tu náročnou pr*ckijádu zvládli.

vi3ol ( 28. září 2015 22:18 )

Musí být fakt hodně blbej. Jinak by si tady v klídku užíval, jako Rit. , Hrdl. , Jan. , Dalík, a.o. a spousty Nováků a Hašků...on vůbec nepochopil, jak to tady funguje. Nevědomost jeho matinky??

frantacizek ( 28. září 2015 21:02 )

děláte z toho vědu, tohle má u nás každej mukl jako základní vybavení k výkonu trestu.

jerry ( 28. září 2015 20:42 )

Asi takovej gauner zase není.

Zobrazit celou diskusi