Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

»Zavražděnou« Petru našli po 31 letech živou! Údajný vrah mezitím seděl ve vězení

Dobová koláž Petry P. Hlava pochází z reálné fotky, toto oblečení měla mít tehdy na sobě.
Dobová koláž Petry P. Hlava pochází z reálné fotky, toto oblečení měla mít tehdy na sobě.  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
25. září 2015
12:12

Němka Petra P. (55) v roce 1984 záhadně zmizela v okolí Braunschweigu a Wolfsburgu. Jako by se po tehdy 24leté studentce slehla zem. Pátrání po ní bylo bezvýsledné a policie si později její zmizení spojila s vraždou jiné dívky. K zabití Petry se navíc přiznal vrah druhé studentky. Jenže ona mrtvá nebyla…

Policie pátrala dlouhé roky, ale bezvýsledně. Jejímu zmizení byl dokonce věnován díl pátrací relace, kde události zrekonstruovali. Ukázali v něm dokonce i koláž Petry, na níž přidělali k reálné fotce oblečení, které měla mít v době zmizení. Nic z toho ale nepomohlo.

Zvrat v případu přišel v roce 1989, kdy se vyšetřovatelé dovtípili, že Petřina smrt souvisí s vraždou další dívky. K zavraždění obou studentek se nakonec doznal muž, který skončil ve vězení. Jenže Petra zavražděná nebyla, a to i když byla oficiálně prohlášena za mrtvou.

Celých 31 let žila v různých německých městech a co nejvíce se vyhýbala veřejnosti. Doklady neměla, všude uváděla falešnou totožnost. Nakonec skončila v Düsseldorfu, jenže právě tam byla nalezena a její podvod praskl!

11. září přišla do jejího bytu policie kvůli kontrole údajů. Petra tak musela s pravdou ven. Proč se ale celou tu dobu skrývala, policistům neprozradila. Její případ tak nadále zůstává záhadou.

Petra však dala jasně najevo, že si nepřeje žádný kontakt s veřejností ani s médii. A už vůbec prý se svou rodinou. Jednou z nejpravděpodobnějších verzí tak je, že utíkala před některým ze svých příbuzných. Proč, to už se ale jen tak asi nedozvíme…

zamlzena ( 25. září 2015 17:23 )

jeden takový je ženská a bohužel ji znám

lync ( 25. září 2015 17:05 )

zajímalo by mě jestli je ten mag*or sám co sem píše ty prasečiny pod různými nicky, nebo je těch psychopatů víc

zdrclamrdka ( 25. září 2015 14:07 )

a taky tvýmu fotrovi tomu zku rvenýmu zmr dovi co tě vyp rcal ho vne

ivoadler ( 25. září 2015 13:34 )

Neuvěřitelné! Že by byl v Německu bordel? 

tgbb. ( 25. září 2015 12:38 )

Když lůza lační po krvi, musí se jí vyhovět a rozsudek musí padnout i bez důkazů. U nás máme PK a lůzu zfanatizovanou bulvárem.

Zobrazit celou diskusi