Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Andrej (†19) chtěl být hora jako The Rock, zradilo ho ale srdce! Bylo příliš velké

Autor: shp - 
24. září 2015
13:34

Chtěl být obrovská hora masa jako jeho vzor The Rock alias Dwayne Johnson (43), o svém snu už ale sní v nebi. Slováka Andreje Gajdoše (†19), který se věnoval aktivně posilování a kulturistice, zradilo srdce. Bylo příliš velké a těžké. Bral mladík steroidy?

Andrej se narodil na Slovensku, ale později se přestěhoval do anglického města Weston-super-Mare. Tvrdě na sobě pracoval, pravidelně chodil do posilovny a se svou nadměrnou výškou 218 centimetrů působil jako obr. Tak moc se toužil přiblížit The Rockovi.

Jeho snaha však zůstala nenaplněná. Mladý Andrej se zničehonic zřítil na zem před nákupním střediskem. Jeho život vyhasl během několika krátkých okamžiků. Přivolaným zdravotníkům se ho už nepodařilo zachránit. Andrejovi praskla hrudní část aorty, hlavní tepny.

Jak uvedl britský Mirror, v mladíkově těle se našly stopy anabolických steroidů. Právě ty byly nejspíš sebevražednou zbraní v těle mladého kulturisty. Andrej měl totiž enormně zvětšené orgány. „Jeho srdce vážilo 680 gramů, přičemž normální hmotnost se pohybuje mezi 400 a 500 gramy,“ uvedl John Oxley, lékař, který prováděl pitvu.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi