Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Olivera (3) napadl v cirkusu rozzuřený pes, uhryzl mu kus rtu

Malý Oliver byl pokousán cirkusovým psem.
Malý Oliver byl pokousán cirkusovým psem.  (Autor: Facebook/profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
22. září 2015
14:10

Svému synkovi chtěla udělat radost, namísto toho mu návštěva cirkusu způsobila doživotní trauma. Maminka Táňa vzala svého tříletého synka Olivera do šapitó, aby viděl klauny a zvířata. Jedno z nich ho ale zmrzačilo na těle i na duši. Rozběsněný cirkusový pes se na dítě vrhl a ukousl mu kus horního rtu.

Incident se odehrál ve středu v podvečer v maďarském cirkusu Eötvös, který přijel se svým představením do slovenských Košic. „Mého tříapůlročního syna Olivera pokousal cirkusový pes,“ popsala maminka Táňa děsivý incident na svém Facebooku.

Skočil na něho, poškrábal mu krk, udělal dost velké modřiny na tvářích a co je nejhorší, uhryzl mu horní ret,“ popsala Táňa zranění svého syna s tím, ať její příspěvek sdílí co nejvíce lidí. Případ vyvolal na Slovensku velkou vlnu pozdvižení.

Nechoďte do cirkusu, jestli nechcete dopadnout tak jako my. Už nikdy nepůjdeme do žádného cirkusu a už nikdy nebudu věřit žádnému psovi,“ uzavřela rozhněvaná maminka svůj příspěvek. Celou věc nahlásil otec hned policii, která případ vyšetřuje.

Cresss ( 29. srpna 2017 21:24 )

Chudák pes, ani se mu nedivim. Do cirkusu zvířata nepatří!! Je to týrání!!!!

Zobrazit celou diskusi