Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Ženich znásilnil nejlepší kamarádku nevěsty, ta jim pak měla jít za družičku

Autor: kat, haj - 
20. září 2015
14:33

Mladá Britka (26) si za poslední rok a půl prožila doslova peklo. Když byla totiž na návštěvě u své nejlepší kamarádky April Broadgate (26), znásilnil ji kamarádčin přítel, armádní důstojník Daniel Howard (29). Po traumatizujícím zážitku přišla mladá žena rázem i o nejlepší kamarádku, která jejímu nařčení nevěřila. Dokonce jí později nabízela, aby se stala na svatbě s násilníkem její družičkou.

Vše začalo v únoru 2014. Zatímco April pokojně spala vedle v ložnici, její přiopilý přítel, který byl i na misi v Afghánistánu, se vplížil do pokoje pro hosty a znásilnil její nejlepší kamarádku Jane (její pravé jméno nebylo zveřejněno).

„April nic neříkej. Vždyť sis to užila…,“ naléhá po aktu násilník, ale Jane chce svou kamarádku i tak varovat. „Chtěla jsem ji před ním ochránit,“ vypověděla oběť. Jenže April své nejlepší kamarádce nevěří a drží se snoubencem. Jane se svým partnerem se tedy sebrali a Daniela udali. Gynekologovi se podaří najít nezvratný důkaz, zbytky spermatu. Test DNA posléze potvrzuje, že je Danielovo.

„Použila stejný vibrátor jako předtím my,“ hájil se nesmyslně muž a jeho snoubenka mu bezmezně důvěřuje. Dokonce má v sobě tolik drzosti, že Jane požádala, zda by jí na svatbě nešla za družičku, aby se mezi nimi urovnaly veškeré spory.

Přitom veselka se konala pouhé čtyři dny před soudním líčením. Nedlouho poté novomanžel vyfasoval 7 let vězení. Nevěsta mu ale stále věří, a tak Jane zřejmě nadobro přišla o nejlepší kamarádku.

Kromě toho také ztratila svého přítele, který těžkou zkoušku vztahu neustál. Rozešli se a on dokonce pár měsíců poté spáchal sebevraždu! „Tyhle věci už navždy budou součástí mého života a musím se s nimi naučit žít. Myslím ale, že se z toho nikdy plně nevzpamatuji,“ svěřila se zoufalá Jane.

 

dzambulka007 ( 20. září 2015 21:46 )

Chlapec asi zapomněl, že už není na mírové misi, kde se znásilňuje beztrestně.

kerloss ( 20. září 2015 20:53 )

vy si delate *** z toho ale vite jak je to v muslimskych statech? znasilnovani je bezna vec az tady budou znasilnovat evropske zeny tak se budem teprve divit co si dovoli uprchlici.

sores ( 20. září 2015 17:26 )

na samce když to přijde tak se chová jak d.obytek! Dobře že je v base když zničil svým ptákem 2 životy! ta jeho manželka musí být těžká dilina když byl usvědčen a stejně si ho vzala. Prostě své k svému.

ivoadler ( 20. září 2015 16:27 )

Ano, tak tomu říkám zneuctění. Kam se hrabou rudé trenky.

Zobrazit celou diskusi