Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co dokáže hlad: Medvěd s lehkostí horolezce vylezl do třetího patra

Autor: mb - 
18. září 2015
20:50

Američanka Thelma Bundren z Tennessee nemohla uvěřit svým očím. Medvěd vyšplhal do třetího patra obytného domu, a když na balkoně nenašel nic k jídlu, snažil se „nenápadně“ vypařit. Akrobatický kousek hladového médi natočila na video.

Kuriózní událost se stala v městečku Gatlinburg, které má pouhých 4 tisíc obyvatel a je obklopeno zalesněnými kopci, kde vládne divoká příroda, včetně medvědů.

Šel „nakoupit“ do města

Jenže jeden „král lesů“ se rozhodl, že si zajde „nakoupit“ do Gatlinburgu. „Zavolala na mě kamarádka, ať se jdu podívat, že je naproti na balkoně medvěd,“ popisuje bizarní situaci Thelma. „Vytáhla jsem telefon a natáčela, dokud neslezl dolů,“ prozradila žena.

Ještě se vrátil!

Přestože medvěd nic k snědku nenašel a odkráčel zklamaně do lesa, později se vrátil – a dokonce hned dvakrát! Jenže to už ho vyrušili lidé a medvěd akrobat už se do třetího patra nesápal. Medvěda nejspíše ráno přilákal zápach z koše na odpadky, který byl umístěn na balkóně.

naidka ( 19. září 2015 10:09 )

P.S. Zákon schválnosti: Když někdo někoho (většinou škodolibě) opravuje, je skoro pravidlem, že u toho nafláká chyby sám.

naidka ( 19. září 2015 08:51 )

opr. po stromech, tak proč ne....

naidka ( 19. září 2015 08:47 )

Medvěd umí šplhat po stromech tak pro ne po balkónech. Mmch, redaktůrci, slovo hladového "méďy" by se mělo zapsat zlatým písmem do pokladnice vašich rádoby překlepů.

Zobrazit celou diskusi