Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Představení hrůzy: Akrobatka se v moskevském cirkuse zřítila z deseti metrů

Autor: bop - 
16. září 2015
20:29

Návštěvníci jednoho moskevského cirkusu zažili horor. Přímo před zraky tisíců lidí včetně mnoha dětí se půvabná ruská akrobatka Kseniya Elkina (21) zřítila z výšky deseti metrů. 

Když Kseniya začala vystupovat s hrazdou, byla ještě puberťačka. Dnes už je známou hvězdou s bohatými zkušenostmi. Ovšem i mistr se někdy utne. Protože akrobatka nebyla správně jištěná a vedení cirkusu podcenilo bezpečnost, mohl ji tento drastický pád stát život.

V prvních chvílích to tak i vypadalo a mnozí zděšení diváci si mysleli, že je dívka mrtvá. Naštěstí ale všechno dobře dopadlo. Kseniya si podle všeho poleží dva týdny v nemocnici a pak se může po postupné rehabilitaci zase vrátit ke hrazdě.

Partner akrobatky Sergej Volkov se děsivým pádem mladé kolegyně dost trápil a upadl kvůli němu do deprese. Otřesený muž si dával incident za vinu. Podle Kseniye ale Volkov za nic nemohl a pád jeho vinou nebyl.

Video Akrobatka Kseniya Elkina se v moskevském cirkuse zřítila z visuté hrazdy ve výšce deseti metrů. - Reprofoto Youtube, Life News
Video se připravuje ...

 

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi