Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Děti, usmívejte se, taťka se předávkoval heroinem a zemřel: Matka šokovala fotem u rakve

Autor: shp - 
15. září 2015
18:19

Malé děti se s maminkou usmívají, jako by byly Vánoce, ve skutečnosti ale stojí na pohřbu vedle otevřené rakve se zesnulým tatínkem. Mike Settles (†26) z amerického Ohia se předávkoval heroinem poté, co neúspěšně bojoval s drogovou závislostí. Zanechal po sobě milující děti a manželku, která chtěla šokujícím fotem umístěným na sociálních sítích poukázat na nebezpečí drogové závislosti.

Jsem si jistá, že z fota se nebude spousta lidí cítit dobře a některé může dokonce na**t, ale hlavní důvod je ten, že jsem chtěla ukázat tvrdou realitu závislosti,“ napsala Eva Holland k fotografii, kterou nahrála na Facebook i Instagram.

S Mikem byla dlouhých 11 let a byl její životní láskou. Teď jí zůstaly jen oči pro pláč a malé děti Ava a Lucas, o které se musí sama postarat. Přesto se rozhodla šokovat usměvavou fotkou u rakve, kterou chtěla poukázat na to, že smrti Mika šlo zabránit.

Jeho závislost začala u léků proti bolesti. Ty mu ale brzy přestaly stačit, takže přešel na heroin – nejtvrdší drogu. Mike se snažil situaci zvládnout, byl na odvykačce a na Vánoce se vrátil domů za rodinou s tím, že boj s drogami vyhrál.

Jenže brzy sklouzl znovu k drogovému opojení. Nakonec se předávkoval. „Žádný rodič by neměl pochovat své dítě, stejně jako by žádné dítě, malé tak jako ty naše, nemělo pochovat rodiče,“ dodala. „Tvrdá pravda je, že heroin zabíjí,“ uzavřela Eva.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hromotlook ( 22. září 2016 17:12 )

Nekvalitně vyrobené foto, jděte do hajzlu, tomuhle může uvěřit snad jenom pablb. V dnešní době můžete věřit snad jenom mamince...i když...

otylie.z.bolivie ( 15. září 2015 22:38 )

Prostě ji hráblo, no.

prasulka ( 15. září 2015 21:44 )

Nechápu,proč ty úsměvy??!!Proč děti donutila k něčemu tak morbidnímu fotit se s úsměvem u rakve tatínka a manžela,nechápu,stačí foto bez úsměvu jako odstrašující případ,když toto měl být důvod celé té trapné záležitosti

evita5555 ( 15. září 2015 21:29 )

To musela byť úľava, konečne môžu žiť normálne a nebáť sa, kedy sa to stane. Už sa stalo, mal na výber, vybral si. Príde mi to normálne.

roman1122 ( 15. září 2015 21:27 )

 Je to len hrané,neni mŕtvy. sprostosti

Zobrazit celou diskusi