Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nejmladší matku Británie znásilnil ve 12 letech přítel matky. Ta odškodné utratila za svatbu!

Autor: rc - 
14. září 2015
22:33

V pouhých jedenácti letech ji dvakrát znásilnil nevlastní otec a ve dvanácti letech se jí narodil syn. Jako odškodné za strašný zážitek jí soud přiznal 813 000 Kč. Chantelle Jones (21) však nebyla plnoletá, a tak její peníze dostala na starost její matka. Ta je však utratila za svou veselku.

Chantelle Jones bylo pouhých jedenáct let, když ji dvakrát znásilnil její nevlastní otec Russel Tovey. Dívenka s násilníkem a tehdejším přítelem její matky Beverly Bale otěhotněla a o devět měsíců později porodila syna.

Jako odškodné za strašlivou zkušenost soud Chantelle přiznal 813 000Kč. Dívenka v době soudu však nebyla plnoletá, a tak se o její peníze měla postarat matka. Ta se ovšem s penězi rozhodla naložit po svém.

Když Chantelle oslavila své osmnácté narozeniny, začala se po svém odškodnění ptát. Matka jí dala 258 720 Kč s tím, že zbytek peněz dostane, až jí bude 21.

Jenže jakmile Chantelle na svém narozeninovém dortu sfoukla jednadvacet svíček,  matka jí k narozeninám sice další částku dala, ale pouhých 73 920 Kč.

V tu chvíli se Chantelle začala pídit, kde je zbytek jejího jmění, a matka přiznala, že je utratila za svou svatbu. Šokovaná Chantelle svou matku okamžitě zažalovala.

„Zradila mě. Nejen že jsem ztratila své dětství, své dítě, ale teď jsem také přišla o odškodné za znásilnění,“ řekla Chantelle Jones dailymailu.

Soud Beverley Bale poslal na 16 měsíců za mříže a musí si odpracovat 150 hodin neplacené práce.

„Zničila mi život a nechci s ní mít nic společného,“ zpřetrhala se svou matkou veškeré vazby Chantelle.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

oliiiii3 ( 20. září 2015 19:15 )

Ale cose stalo s miminkem. Nic tam neni psany.A mama mela dostat vic ze ji ty penize utratila. Je to nespravedlive.

popocatepetl ( 20. září 2015 17:20 )

 A proč je u toho úplně nesouvisející obrázek, navíc několikrát? To si ani neumíte přečíst popisky u toho originálního obrázku? Ty dvě tlusté holky jsou příbuzné (sestry?) nějaké jiné obézní ženy, která si nechala udělat redukci žaludku, aby zhubla, a do rooka zemřela. Že náhodou mají stejné příjmení jako nejmladší matka z článku? Příjmení Jones je v Anglii jako u nás Novák.

mandat ( 15. září 2015 08:35 )

Vzdyt soud mohl penize ulozit v bance a divka by je dostala treba ve svych 21 letech i s urokama,nechapu,proc je dali matce,ktera se o dceru nestarala.Ten trest pro matku je smesny.Mela by Makat alespon 10 let,aby vse zaplatila.Jedine by to te tlustoprdce prospelo.

Zobrazit celou diskusi