Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Masakr rodiny v luxusním sídle za 28 milionů: Policie řeší čtyřnásobnou vraždu a sebevraždu!

Autor: shp - 
11. září 2015
21:04

Pět rozstřílených těl v tratolišti krve našla policie v luxusním sídle za 28 milionů korun v americké Minnessotě. Co se přesně stalo, je zatím záhadou, policie však případ vyšetřuje jako mnohonásobnou vraždu a sebevraždu, což nasvědčuje tomu, že někdo z rodiny vzal zbraň a šel zabíjet lidi, kteří ho milovali.

Policie našla zastřelené manžele Briana (†45) a Karen (†48) Shortovy a jejich děti Cola (†17), Madison (†15) a Brooklyn (†14). Každý člen vyvražděné rodiny byl nalezen v jiné části domu, v jiné místnosti. Je tedy pravděpodobné, že se ve strachu rozutekli a snažili se schovat.

Byť policie zatím žádné detaily vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nezveřejnila, vše nasvědčuje tomu, že někdo z rodiny vzal pistoli a vyvraždil své příbuzné. Největší podezření padá na otce a matku. Když strážci zákona dorazili k vile u jezera Minnetonka, museli nejdřív zajistit rozzuřeného psa.

Místo činu je obrovské a zabere nám to několik dní, než zjistíme, co se stalo,“ řekl policejní vyšetřovatel Mike Siitari. „Neexistují žádná slova, která by popsala to, co se stalo. Je to tragédie,“ dodal. Manžel Brian vlastnil společnost Allnurses, která sdružovala zdravotní sestry po celém světě.

Není známo, zda má masakr něco společného s firmou. „Neexistuje žádný lehký způsob, jak to oznámit, Brian a jeho rodina zemřeli,“ prohlásil mluvčí společnosti Allnurses. Vyšetřování tragédie stále pokračuje…

lunatic ( 12. září 2015 08:51 )

Podle fota však usuzuji,že dotyční si ani nepřipouští,že už jsou po smrti

kuniksicht ( 12. září 2015 02:41 )

to, co zde pises je hloupost....v Minnesote to urcite neni obycejny prumerny americky domek.......domek celkem slusnej poridis za 150-180 tisic na Floride, Texasu. v Seattle, v NYc se nedoplatis za to, co zde vidis.

tochadda ( 11. září 2015 21:25 )

Sídlo za 28 milionů korun je v dolarech za cca 1,2 mil USD, to je celkem obyčejný průměrný americký domek....

Zobrazit celou diskusi