Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vražedná rallye: Těhotná měla v pondělí porodit své první dítě. Zemřela i se svým partnerem

Autor: rc - 
6. září 2015
16:10

Těšili se na narození potomka, který měl přijít v pondělí na svět, jenže osud tomu chtěl jinak. Ana Cayazzo a její partner Miguel Caridad se v sobotu večer šli podívat na závody rallye La Coruña. Osudová podívaná stála život je i jejich nenarozené dítě.

Jubilejní dvacátý ročník závodů rallye La Coruña přilákal v sobotu večer spoustu diváků. Lidé postávali podél polní cesty, na které sledovali adrenalinové jízdy závodních vozů.

Bylo osm hodin večer, když se do zatáčky přiřítil malý Peugoet 206 se závodním číslem 39. Řidič Sergio Tabeayo Sande ztratil kontrolu nad svým autem a vjel přímo do přihlížejících diváků.

Namístě zemřelo šest lidí a šestnáct jich bylo zraněno. Mezi mrtvými byly i dvě těhotné ženy a osmileté dítě.

Jednou z usmrcených těhotných žen byla Ana Cayazzo. Ta měla v pondělí přivést na svět svého prvního potomka. Při tragédii přišel o život i její partner, který těsně předtím, než se vydali na smrtící rallye, zveřejnil poslední fotografii se svou partnerkou.

„Hluboce cítíme s oběťmi neštěstí. Přejeme si, aby se zranění uzdravili co nejdříve,“ prohlásil po tragédii španělský premiér Mariano Rajoy.

 

majkljibb ( 8. září 2015 08:55 )

RIP... ale takcitak je to jej chyba a tym to konci, aj kebyze je dalej a trafi do nej stale je to jej chyba ... to sa uz clovek nemoze divat z dakeho kopca alebo uplne ineho miesta kde nieje sanca ze ta zrazi? chory ludia sa trepat co najblizsie kolko umrti este bude kym si to kazdy divak uvedomi

dobrotka ( 7. září 2015 02:12 )

hlupak jsi ty, protoze ostatni chteli rict, ze stacilo trochu pouzit MOZEK a premyslet pri vyberu mista.

dobrotka ( 7. září 2015 02:09 )

zlo - ty stale nechapes, co se ti ostatni snazi rict! Pokud nekdo jde na takovehle zavody, tak by si predevsim nemel stoupat na vysoce rizikova mista, cimz zatacka rozhodne je.

e.44 ( 6. září 2015 23:36 )

Kdyby nebyla blbá (a on taky), bylo by jí riziko naprosto zřejmé. Je zcela běžné že při závodech vyjíždějí nebo i vylétají auta z tratě především v zatáčce.

e.44 ( 6. září 2015 23:34 )

Ne protože neseděla doma, protože si jak idiotka stoupla na místo na které by si člověk jen se špetkou pudu sebezáchovy nikdy nestoupnul. Její partner to samé. Zkrátka přirozený výběr.

Zobrazit celou diskusi