Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Češka, kterou kvůli kočce vyhodili z letadla: Obdivuje Donalda Trumpa! Ten by ji ale dávno vyhostil

Autor: lm - 
2. září 2015
19:14

Žaneta Hučíková (34) se postarala o pořádný skandál na palubě mezinárodního letu. Kvůli její hysterické scéně dokonce vzlétly stíhačky a letadlo doprovodily na nouzové přistání. Modelku si poté hned odvedli úředníci z imigračního, protože měla dávno propadlé vízum a ve Státech byla nelegálně. Paradoxně ale na svém Facebooku vychvaluje Donalda Trumpa (69), který zaujal tvrdý a neúprosný postoj vůči imigrantům, zvláště těm nelegálním.

Hučíková se s Trumpem setkala už v lednu, kdy se účastnila slavnostního galavečeru při příležitosti volby královny krásy Miss Universe 2014. Modelka si nenechala ujít příležitost a s miliardářem se vyfotila. O pár měsíců později, v červnu, kdy Trump oznámil, že bude kandidovat na prezidenta Spojených států, dokonce na svůj Facebook napsala: „Gratuluji, myslím, že je to skvělé.“ Jenže Donald Trump o takovou obdivovatelku nejspíš vůbec nestojí.

Modelka byla totiž už od dubna ve Spojených státech nelegálně! Do země přijela na turistické vízum v říjnu 2014 a do šesti měsíců měla zase odletět. Právě proto ji po virválu, který ztropila na palubě mezinárodního letu, odvedli úředníci z imigračního oddělení rovnou do vazby a z porušení vízové povinnosti se bude zpovídat před soudem.

Její oblíbenec Donald Trump přitom proslul protiimigrantskou rétorikou. Hlavními body jeho kampaně se staly zamýšlená zeď proti přistěhovalcům, kterou chce nechat postavit na hranici s Mexikem, a plán na masovou deportaci ilegálních přistěhovalců či všech cizinců, kteří se v USA dopustili trestného činu. Žaneta Hučíková poslední dva body s přehledem splnila.

Hučíková se v pátek postarala o rozruch na palubě letu z Las Vegas do německého Frankfurtu. Do letadla totiž propašovala kočku, a když jí zvíře letušky vzaly, tak začala křičet a napadla je. Navíc podle pasažérů vyhrožovala, že letadlo nechá spadnout. Kvůli ní pilot nouzově přistál v Denveru, kde vyšinutou modelku vysadili. Podle informací stanice CBS modelka nebyla kvůli incidentu v letadle obviněna, čeká ji ale proces kvůli propadlému vízu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

fotrpjotr ( 2. září 2015 22:55 )

Vypadá jako den před důchodem,co tam kromě vyvolávání ostudy ještě dělá.

ruudazvostravy ( 2. září 2015 21:04 )

Jó,to je ta známá kchunda,kerá f Holiwůdu hulý f pornáčy čů*ráki a nalytej Trumpeťák sy jý prej splet se starou a vomilem jý vilýzal pochc*anou pý*ču.

Zobrazit celou diskusi