Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Porodní bába bude delfín: Těhotná žena hodlá rodit v moři

Autor: shp - 
2. září 2015
11:00

Těhotná duchovní léčitelka Dorina Rosin z Havaje si umanula, že své děťátko přivede na svět v moři. Chce totiž, aby odmalička mluvilo s delfíny, se kterými si žena velmi rozumí. Odborníci jsou z jejího nápadu zděšeni. Její partner ji přesto podporuje.

Dorina, která miluje delfíny a často s nimi plave i ve vysokém stádiu těhotenství, si usmyslela, že svého potomka přivede na svět mezi delfíny. Její příběh přinesl pořad Extraordinary Births (výjimečné porody) stanice Channel 4.

V něm žena prohlásila, že při porodu mezi delfíny nechce jenom plavat, ale zároveň chce, aby jeden z mořských savců asistoval u narození miminka jako porodní bába. Jak to chce provést, není úplně jasné, ale Dorina tvrdí, že s delfíny komunikuje.

A její miminko by s nimi mělo mluvit, protože je pozná hned při příchodu na svět. Ostatně, delfíni jí už údajně dali požehnání, když s nimi v moři plavala v 38. týdnu těhotenství. Názor na ženu vyjádřila i moderátorka Katie Piper, dříve známá oběť kyselinového útoku žárlivého přítele.

Myslím si, že delfíní lidé jsou trochu mimo, ale tvářili se tak šťastní a žena byla tak uvolněná,“ prohlásila Katie. Odborníci jsou ale zděšeni. „Tohle musí být jeden z nejhorších nápadů pro přírodní porod, který kdy kdo měl,“ prohlásila vědecká žurnalistka Christie Wilcox.

Delfíni a jejich chování jsou totiž v přírodě nepředvídatelné. V moři, kde chce žena rodit, žije navíc spousta dalších živočichů, kteří mohou být pro dítě i matku nebezpeční. Tím největším je lidožravý žralok bílý.

Video  Matka chce rodit v moři s delfíny.  - Channel 4/Youtube.com
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi