Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mezinárodní ostuda: Češka do letadla propašovala kočku a napadla letušky! Kvůli ní vzlétly i stíhačky

Autor: lm - 
1. září 2015
13:44

To je zase ostuda! Česká misska Žaneta H. (34) se postarala o pořádný rozruch během letu z USA do Německa. Na palubu propašovala kočku, a když jí zvíře letušky vzaly, tak je napadla. Kvůli výstřední modelce muselo letadlo nouzově přistát.

Podle amerického deníku The Denver Post se incident odehrál v pátek na palubě letadla Boeing 767 na lince Las Vegas – Frankfurt. Česká modelka Žaneta H. si na palubu propašovala kočku, která jí prý měla při dlouhém letu přinášet útěchu.

Když palubní personál na tuto kuriózní záležitost přišel, kočku modelce ihned odebrali a zvíře zavřeli do záchodové kabinky. Žaneta H. ale dostala záchvat vzteku, začala křičet a jednu ze stevardek udeřila. Kvůli zuřící krásce dokonce vzlétly dvě stíhačky F-35 a letadlo doprovodily na nouzové přistání v Denveru.

Přes dvě stě dalších pasažérů kvůli výstřední Češce strávilo celý den na letišti čekáním na další spoj. „Podle mě je ta žena duševně nemocná,“ řekla poté jedna z pasažérek americké televizi CBS. „Byla tak trochu šílená,“ svěřil se další z pasažérů. „Rozhlašovala, že je součástí mafie a že mafie ji následuje, kamkoliv po světě jede. Pak řekla, že pokud jí (letušky) neumožní kočku vidět, tak nechá letadlo spadnout,“ uvedla pro stanici ABC pasažérka Dashenka Giraldo.

FBI incident označila za nedorozumění

Podle informací stanice CBS modelka nebyla kvůli incidentu v letadle obviněna, ale po přistání si ji převzali imigrační úředníci a byla vzata do vazby kvůli porušení vízové povinnosti. Do Spojených států přijela v říjnu 2014 na turistické vízum a měla zemi do šesti měsíců opustit. Kvůli tomu se teď bude zpovídat před soudem.

Navíc to zřejmě nebylo poprvé, co modelka kočku na palubu propašovala. V příspěvku na Facebooku ze 17. února žena napsala, že jí kočka během letu vyskočila z tašky a utekla do první třídy.

Žaneta H. na svém twitterovém profilu uvádí, že je „tropická krásná modelka, finalistka soutěže krásy v plavkách v USA roku 2013, Miss Multiverse CZ a patří do seznamu nejvíc sexy 100 žen v Las Vegas roku 2015“. Podle profilu na sociální síti v Česku vystudovala Univerzitu Karlovu v Praze.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kaonkl ( 25. září 2015 22:55 )

A nikde ani zmínka, co se stalo dál s nešťastnou kočkou, která v tom byla zcela nevinně.

pekaaaros ( 2. září 2015 10:53 )

prej kočku zabít "učinilas skandál, teď ti zabijem kočku - hedžáááá"

pekaaaros ( 2. září 2015 10:48 )

měla letět nějakým VIP spojem, pro VIP modelky, kde by si mohla během cesty hladit svou kočičku.

datelobecny ( 1. září 2015 16:53 )

 Chudák čičmen, musel kvůli slepici strávit let na záchodě! Nicméně je pravda, že kočičí vrnění opravdu uklidňuje, a dávají se do náruče na mazlení lidem s alzheimerem, demencí...

pobus ( 1. září 2015 16:52 )

Tropicky krásná? Spíš tropicky blbá

Zobrazit celou diskusi