Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vladimir Putin je muž činu. S ruským ministrem Dmitrijem Medveděvem potrápil své tělo v posilovně

Autor: rc - 
30. srpna 2015
20:08

Ruský prezident Vladimir Putin (62) je muž mnoha dovedností. Jezdí na koni, plave v divoké řece, loví ryby a řídí celou zem. Teď se na veřejnost dostaly i fotografie, na nichž Putin s ministerským předsedou Dmitrijem Medveděvem maká na své postavě ve své rezidenci v Soči.

Ruský prezident Vladimir Putin tráví konec léta ve své rezidenci v Soči. První muž Ruska však netráví čas jen lenošením v rozlehlých zahradách. Putin je známý jako muž činu a to také dokazují fotografie, které zachytily prezidenta, jak maká na své kondici ve své soukromé tělocvičně.

Do svého sídla pozval i ruského ministerského předsedu Dmitrije Medveděva. Oba přední muži Ruska se oblékli do teplákových souprav a vydali se do posilovny potrápit svá těla pořádnou dávkou cvičení.

Když skončili se zvedáním činek a jízdou na rotopedu, odebrali se na verandu vypít šálek čaje a poklábosit o politice. Pak Putin svého hosta pohostil grilovaným masem, které pro něj sám připravil.

Ruský prezident je známý pro svou akčnost a lásku k pohybu. Na koni se projíždí po horách, loví ryby a rád plave v divoké řece.  

drobenakulata ( 31. srpna 2015 03:04 )

taky jsem si vsimla kdyz Putin posiluje tak ma erekci

milosuvadvokat ( 31. srpna 2015 00:23 )

my jsme na hrade telocvicny zrusili , my mame rehabilitacni zonu

tosca28 ( 30. srpna 2015 23:29 )

Bleskaci a ceho je ten Medvedev ministr? Zbytecnych zalezitosti? Ja jsem si dodnes myslela, ze je Medvedev predseda vlady... 7. kvetna 2008 si se svym predchudcem Vladimirem Putinem, prohodili role

abcd.abcd. ( 30. srpna 2015 23:29 )

No to je ale čuuuuraaak

tosca28 ( 30. srpna 2015 23:25 )

Kdo chodi do posilovny a nebo telocvicny, tak si musi vsimnout u tech vah, ze pri tom postoji Putina, ta zavazi by mela byt v urcite vysce a ne na zemi Mel by radeji hrat hokej, tam to natrel cele sborne )))

Zobrazit celou diskusi