Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šokující a nechutná kuchařská show: Ekologický aktivista stáhl z kůže a usmažil veverky před zraky televizních diváků

Autor: rc - 
31. srpna 2015
23:01

Šokovaní a znechucení diváci sledovali v přímém přenosu, jak ekologický aktivista George Monbiot (52) stáhl z kůže a usmažil dvě veverky.

Šok a znechucení čekaly na diváky, kteří sledovali BBC Newsnight. Ekologický aktivista a vegetarián George Monbiot si pro ně připravil opravdu šokující a pobuřující podívanou.

Do studia si přinesl dvě mrtvé veverky, které v přímém přenosu stáhl z kůže a pak je v klidu usmažil. Společně s moderátorem Jamesem O´Brienem si na nich později spolu pochutnali.

Moderátor jeho kuchařskou show komentoval slovy: „To opravdu není hezké, ale masová produkce také ne.“

Během Monbiotova kuchtění si spolu v klidu povídali, a když se ho O´Brien zeptal, co má za maso nejraději, Monbiot reagoval slovy: „Všechny oběti dopravních nehod. Beru všechny kromě koček a psů.“

Šokovaní diváci okamžitě na kuchařskou show reagovali na Twitteru. „Dobrý bože! Proč je nutné zabíjet veverky? Všichni víme, jak se maso zpracovává!“ napsal jeden z pobouřených diváků.

turan ( 1. září 2015 06:11 )

Moja reč!Kto rozdelil zvieratá na jedlé a nejedlé?K zabitému psovi,mačičke sa vyjadruje celý národ,ale tisíce kusov prasiat,kurčiat,teliatok ich necháva chladnými!

petr1982 ( 1. září 2015 00:10 )

Psát, že je to nechutné si může dovolit jen vegetarián. Pokud to napíše kdokoliv, kdo maso jí, tak je pokrytec.

Zobrazit celou diskusi