Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tříletá Ukrajinka mává nožem na videu: Alláhu akbar! Sieg Heil! Podříznu Rusy!

Autor: bop - 
30. srpna 2015
06:10

Video s přibližně tříletou ukrajinskou holčičkou šokuje veřejnost. Dívenka na něm mává obrovským nožem, hajluje a vyjadřuje sympatie s nacisty a Islámským státem! Také hrdě vykřikuje, že bude ráda podřezávat Rusy. Na videu je zaznamenán i hlas dospělého muže, který malou holčičku povzbuzuje a natáčí.

Roztomilá holčička je natočená vedle monitoru, na kterém je nejdřív znak ukrajinského dobrovolnického batalionu Azov. Ten později vystřídá koláž z ukrajinské vlajky a hákového kříže. Nakonec za dívkou svítí vlajka Islámského státu. Sestříhané video zobrazuje holčičku, jak vyjadřuje podporu všem třem znázorněným ideologiím. 

Dívenka chvílemi hajluje pravou rukou, zatímco v levé třímá veliký nůž. Na výzvu dospělého muže později odpovídá, že bude podřezávat Rusy, a ráda. Nakonec si zahalí obličej palestinským šátkem a skanduje nadšeně: „Alláhu akbar!“

Blonďaté dítko bere svou roli ve videu opravdu vážně a vášnivě. Nejspíš se touží zavděčit dospělé osobě, která má všechno na svědomí. 

fotrpjotr ( 30. srpna 2015 14:30 )

Utratit.

ruudazvostravy ( 30. srpna 2015 13:25 )

Dobrá práce,matámos gryngos,companijéros.

gabreta ( 30. srpna 2015 13:01 )

Žádná příbuzná. To je sám Vladimir Vladimirovič Putin!! To si ty, odborník na mezinárodní politiku nepoznal??

tgbg ( 30. srpna 2015 12:14 )

Není to nějaká Putlerova příbuzná????

ivoadler ( 30. srpna 2015 11:24 )

Ta holčička je roztomilá. Pravý to obraz ukrajinských poměrů. Ovšem blbci to nevysvětlíš. Ten vidí jen to, co chce vidět.

Zobrazit celou diskusi