Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejžárlivější žena na světě se stala XXL modelkou! Teď má doma dusno ona

Autor: lm - 
28. srpna 2015
06:31

Role se obrátily! Nejžárlivější žena na světě Debbi Wood (44) má teď sama doma dusno. Rozhodla se totiž stát XXL modelkou a její manžel Steve (32) to nemůže překousnout.

Debbi Wood trpí psychickou poruchou zvanou Othellův syndrom, tedy patologickou žárlivostí. Když jde její partner ven, třeba jen nakoupit, trne Debbi strachy, že ji někde podvede s jinou. Britka proto kontrolovala svému manželovi Stevovi e-mail, telefon i bankovní účty několikrát denně. A když se vrátil domů zvenku, drtila ho dokonce na detektoru lži. Ale s tím je nejspíš konec!

Debbi se totiž rozhodla, že ve svém životě udělá velkou změnu. Shodila pár kilo a nafotila sexy snímky. Teď se chce stát XXL modelkou nebo moderátorkou v televizi. „Poprvé za dlouhou dobu se cítím opravdu dobře,“ přiznala britskému portálu Sun. Jenže doma se role obrátily!

„Teď na mě kvůli pozornosti, které se mi dostává, žárlí Steve, ale já se díky tomu cítím mnohem jistěji. Pořád jsem hodně žárlivá a nikdy mě to nepřejde, ale od té doby, co jsem si nechala vytvořit modelingové portfolio, se cítím mnohem lépe,“ přiznala Debbie. „Cítím se více více sexy a sebevědomá, což mi dodává více sebedůvěry. Už se tolik nebojím, že mě Steve podvádí,“ dodala.

tgbb. ( 28. srpna 2015 15:48 )

Na něj?

akko ( 28. srpna 2015 14:14 )

Dva krasni lide...Vubec se nedivim,ze na sebe zarli...Co ten musi mit zenskych.... a ona chlapu...Taky bych urcite zarlil...

simeon ( 28. srpna 2015 12:10 )

možná by to ty feministky a zneuznané hrošice s tím protlačováním "boubelek" do modelingu a ideálů krásy neměli tak přehánět... když se moc tlačí na pilu, tak někde někomu něco rupne

henryj ( 28. srpna 2015 11:18 )

Super nabídka ;

tgbb. ( 28. srpna 2015 10:43 )

Měl bych pro ní lepší zaměstnání. Žádný nevěstinec, ale na jeřábu jako bourací koule.

Zobrazit celou diskusi