Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Role se obrátily! Rebelové zabíjí islamisty, zveřejnili i video z popravy džihádistů

Autor: lm - 
21. srpna 2015
23:22

Bojovníci ze skupiny ISIS narazili na plnohodnotné nepřátele. Syrští rebelové se proti nim rozhodli bojovat stylem, jakým se islamisté prezentují sami. A to včetně demonstrativních poprav!

Mezi bojovníky ISIS a protivládními rebely v oblasti u syrského města Aleppo se rozhořely boje. Syrští rebelové, kteří primárně bojují proti režimu Bašára Asáda, si s islamisty neberou servítky. Dokázali to i tímto snímkem.

Na fotce je vidět muž, který je provazem připoutaný k železným trubkám. Rebelové ho předtím údajně zbili a ukřižovali. Kolem něj stojí skupinka mužů, jde nejspíš o přívržence fronty Al-Šamija, která v oblasti operuje.

Minulý měsíc další syrská protivládní organizace, Džajš Al-Islám (Islámská armáda), zveřejnila na internetu video popravy bezmála dvou desítek bojovníků Islámského státu. Rebelové si přitom na sebe oblékli oranžové kombinézy, které islamisté obvykle navlékají svým obětem. Zajatí džihádisté měli na sobě typický černý oděv.

Video Syrští rebelové popravili bojovníky z ISIS - YouTube
Video se připravuje ...

babana ( 22. srpna 2015 12:03 )

Akademici s tou jejich peticí jsou k smíchu. Naprostá většina obyvatel ČR je tady nechce a spousta z těch, kteří na veřejnosti melou o tom, že bychom měli mít pochopení pro tu svoloč pak v soukromí má opačný názor.

babana ( 22. srpna 2015 11:25 )

Obě strany vyznávají stejnou zločinnou ideologii, kterou nerealističtí sluníčkáři s multikulti ideologama označují za náboženství. I tak jím to nebrání se navzájem likvidovat ve jménu stejných principů stejné zločinné ideologie. Ať se klidně mezi sebou navzájem vylikvidují. Čím méně jich je, tím lépe.

frantacizek ( 22. srpna 2015 11:05 )

tak se tam hlavně vy černé huby zodpovědně vybijte, ať tam můžeme jezdit my Evropané na dovču

sores ( 22. srpna 2015 11:02 )

BLESK je ne jen drbárna ale i černá kronika! Neustále se píše jak mužský vraždí, znásilňují a válčí! Hnus všech hnusů, už aby byl konec světa.

gabreta ( 22. srpna 2015 10:49 )

Tak buďme upřímní. Šabatový by to v burce slušelo možná víc!!

Zobrazit celou diskusi